Nők Lapja, 2007.09.11.

"Beleszerettem ebbe a darabba! A dalok gyönyörűek, a történet igazán nekem való. Annyira vágyom arra, hogy ilyen csodálatos érzéseket élhessek meg, mint amilyeneket Aida! Ebben a musicalben elmondhattam, elénekelhettem a leggyönyörűbb érzéseket! Már meséltem neked, hogy sokszor a próbákon is kicsordult a könnyem éneklés közben. Így érdemes élni, így érdemes szeretni és meghalni is, mint Aida!"

"Székesfehérvár igazán klassz hely! Szeretem, hogy olyan sajátos hangulata van a városnak. Szeretek sétálni az ódon házak között. Minden olyan rendben van tarva. Bármerre járok, mindenütt találok valami szépséget. Az emberek is nagyon kedvesek. Odaköszönnek, megkérdezik, hogy mi újság.."

"Most már látom, hogy milyen kökemény munka van egy színházi előadásban. Ráadásul egy csodálatos varázslat, ahogyan az ember átalakul valaki mássá, és megszűnik a valós világ.."

"Bizony volt olyan, hogy majd' összeestem. Kevés idő jutott a pihenésre, pedig szeretem azt a kis színészlakást, ahol Fehérváron laktam, jó volt otthon lenni. Láttad rajta a táblát, hogy Európa legöregebb pogári lakóháza! Az a legjobb benne, hogy árad belőle a történelem. Kicsi, csendes és nagyon batárságos. Kár, hogy csak néhány órát töltöttem ott naponta, az időm java része a színházban telt. Reggel bementem, megreggeliztem a büfében, és bizony az ebéd és vacsora is ott volt föltálalva. Sokszor egy-kát órát aludtam, és indulhattam Pestre, a forgatásra.."

"Váltani is nehéz volt. A film teljesen mai történet. Egyik nap még egy szerelmes rabszolgalány voltam, másnap pedig egy tehetséges cigánylány, aki jelentkezik egy tehetségkutató versenyre.."

"Nagyon elfáradtam. Ne érts félre, ilyen kellemes fáradtságot talán még soha nem éreztem. Elfogyott ugyan az erőm, de életem egyik legizgalmasabb időszakán vagyok túl.."

"Szükségem van az emberi kapcsolatokra, ugyanakkor néha nagyon nehezen tudom elviselni mások jelenlétét. Nem vagyok könnyen elviselhető társ, és kevés embert tudok igazán szeretni. Nyilván ez is a gyerekkorommal függ össze. Van egy jó kis csapat körülöttem, akik elnézik a hülyeségeimet is, és sokat segítenek. Még a Megasztár idején alakult egy Ibolya Baráti Kör. Voltak ugyan, akik elmaradtak, de újabbak is csatlakoztak a csapatkoz. Ők időnként találkoznak, összejárnak, időnként leutaznak Tiszadobra is. Bár mi keveset találkozunk, mégis sokszor vannak a segítségemre. Amikor Székesfehérváron szükségem volt tévére vagy mosógépre pillanatok alatt kerítettek. Honlapokat üzemeltetnek, ha kell, ide-oda fuvaroznak. Budapesten él egy nagyon kedves család, Dr. Nagy Attiláék. Elmondani sem tudom, hányszor segítettek már kisebb-nagyobb ügyekben. Szóval sok jó ember van körülöttem. Én viszont időnként elég magamnak való vagyok.."

Szerző: szilvert  2007.09.15. 12:14 5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ibolyasvisszapill.blog.hu/api/trackback/id/tr56382971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rossi 2007.09.16. 20:17:29

Ez Egy nagyon nagyon jó cikk:):):)

Joe 2007.09.19. 17:55:18

Igen Rossi, nagyon jó cikk, sőt a képek is azok. Olyan mintha hasonlítanának, nem :)))

csilla 2007.09.19. 20:12:39

Joe!!!! Pont ez jutott eszembe,mikor megláttam a képeket. Véletlenek pedig nincsenek.....

csilla 2007.09.23. 18:59:37

Szilvert! Valóban itt van,és ha belegondolok,hogy mennyit keresgéltem........hát igen látni is kéne nemcsak nézni!!! Ja.és jó volt a hasonlat is.....sajnálom hogy pénteken nem volt időnk hosszabb beszélgetésre,de bízom benne hogy Fehérváron bepótoljuk,már alig várom.....számolom a napokat,ja és aznap lesz Viki 6.szülinapja is!!!!!!!!

obj 2007.09.25. 17:13:08

Sziasztok! Sajnos elkövettem egy bakit, mert új telefonom van, - másik szolgáltatónál, - s mire észbekaptam, hogya telefonkönyvet át kellene másolni az újra, a régi már elérhetetlen lett. Ezért kérlek benneteket, akinek meg van a számom, hívjon fel, vagy írja meg mail-ben a számát, hogy elmenthessem. A számom nem változott (számhordozással vettem). Köszi.
süti beállítások módosítása