2006. május 27. Szombathely -        

Na, szóval..akkor a beszámoló..vagy mi...

Úgy beszéltük meg a többiekkel, hogy ezúttal én nem megyek fel Pestre, hanem úgyis Fehéváron keresztül megyünk Szombathelyre, tehát majd felvesznek itt valahol. Meg is beszéltük még Joe-val előző nap, hogy pontosan hova jöjjenek, és hogy majd ha már úgy érzik, hogy fél órára lesznek attól a helytől akkor felhívnak, mert nekem nagyjából fél óra addig az út, szóval akkor fogok indulni. Így is lett. Bár némi csúszás történt, mert úgy volt, hogy fél 10-kor indulnak, de még bementek venni kaját a Mekibe Budaörsön, illetve bement Györgyi, aholis - micsoda véletlenek vannak (illetve véletlenek mint tudjuk nincsenek..) -, hát nem összefutott Ibolyáékkal! Ők is épp akkor indultak a koncira a zenekarral.

Úgyhogy kb. negyed 11-kor hívtak, hogy indulhatok. Oda is értem már háromnegyed előtt picivel a nagy négysávos lámpás kereszteződésbe, a megbeszélt helyre a Diófa vendéglő elé. Ekkor megállapítottam, hogy a Diófa felirat olyan miniatűr, hogy azt aztán tuti nem veszik észre, úgyhogy rájukcsörögtem, hogy inkább odaállok a kereszteződésbe, figyeljenek engem. És csak vártam, vártam, vártam...pedig Györgyi aszonta "már elviekben itt vagyunk Fehérváron". Gondoltam jó akkor 5 perc múlva itt lesznek. A fenéket, még fél óra múlva se voltak sehol. Nem is tudtam, hogy ilyen nagy Fehérvár, már elég hülyén mutathattam, ott a sarkon .

Aztán egyszercsak ismerős dudaszót hallok, de természetesen nem abból az irányból, ahonnan vártam. Odanézek. Zöld...hgr..najó, ők azok. Begördültek a parkolóba, elmesélték merre is jártak, merre is jöttek, bár én nem igazán értettem, amit magyaráztak, de hát jóvan, lényeg, hogy megvagyunk. 5-en mentünk: Joe, Györgyi, Csilla és a kislánya Viki, és én. Még Csilla kiszellőztette kicsit Vikit, mi bementünk a vendéglőbe folyó ügyeket intézni, meg a sofőrünk ivott kávét, nehogy elaludjon a hosszú úton.

Már fél 12 lehetett mire elindultunk Fehérvárról. Elég szeles idő volt, de azért elő-előbújt a nap. Úgy terveztük, hogy menetbe megállunk majd Kapolcs környékén merthogy a Művészetek völgye állítólag nagyon szép hely és hogy kirándulunk arrafelé egy kicsit. Na ezaz ami nem jött össze, alighogy kiértünk Fehérvárról, fekete felhők gyűltek az égre és szakadni kezdett az eső. De olyan szinten, hogy majdnem meg kellett, hogy álljunk, mert már alig lehetett valamit látni a szélvédőn. Asszem erre mondják, hogy "mintha dézsából öntötték volna", hát igen...szó szerint. Na, gondoltuk, elmossa az egész kirándulásunkat, meg még lehet, hogy a koncit is..Persze Csilla próbálta bebeszélni, hogy ez csak egy futó záporocska.   Hát nem tom, de mindenesetre elég lassan futott!


Aztán egyszercsak: fééééééééééény!!!  Kiértünk a felhők alól, és olyan szikrázó napsütés lett, hogy már kezdett melegünk lenni. Persze a Kapolcsi részt már elhagytuk, meg időnk se lett volna már hosszabban megállni, így csak egyszer álltunk meg odafelé Tüskeváron asszem, egy kicsit kiszellőzni, "füvet szedni", meg ez-az.  Aztán vissza a kocsiba, ami addigra már egy katlanná változott, úgy tűzött a nap. Nemsokára meg is érkeztünk Szombathelyre, innen már csak a Haladás pályát kellett megkeresni. Tettünk pár kört, de aztán végül meglett!

Kiszálltunk, és elindultunk a színpad felé, amit elég nehezen vettünk észre, mert mi a szabadtéren kerestük, ez meg egy sátorban volt. Így mentünk a hang után. Közben nézelődtünk, mert voltak kirakodók, meg kaja, pia ilyesmi. Azt hiszem Vas nép fesztivál volt, és annak keretében tartották a koncertet is. Mikor odaértünk a sátorhoz, még valami táncosok voltak épp a színpadon. Kívülről úgy tűnt, hogy tele van az egész nézőtér, de aztán befurakodtunk picit és látjuk ám, hogy csak egy szép nagy körben álltak az emberek, a színpad előtt meg egy bazi nagy üres kör tátongott.  Olyan érzésem lett, mint Gödön (ha valaki volt esetleg tavaly a Vadászfesztiválon az tudja miről beszélek). Na jóvan, akkor még nyugodtan elmehetünk felderíteni a wc-t, úgyis lesz helyünk bőven gondoltuk. Közben találkoztunk pár ismerős Ibolyás emberkével is. Már fél 3 volt, amikoris, ugye a koncertnek kezdődni kellett volna, de a táncosok még javában ugrabugráltak. Viki meg kikönyörögte Csillától, hogy hadd mászókázzon azon a valamin, azon a felfújható óriási csúzdaszerűségen, vagy min. Mivel teljesen nyilvánvaló volt, hogy itt nem csak 5 perc csúszás lesz, igy Vikike is jól járt.

Na aztán háromnegyed körül már kb másodszorra bemondták Ibolyáékat - azaz, most kezdett a zenekar beköltözni a színpadra. Jó, mostmár talán odamehetnénk. Oda is mentünk és jééé, az üres kör kezdett megtellni.  Mondjuk tocsogtunk a sárban meg beleragadtunk néha, de azért jó volt.

Még várakoztunk, ismét szakadni kezdett az eső, rendesen folyt a sátor oldalán, de ugyanakkor sütött is a nap, szóval valahol biztos volt szivárvány is, csak a sátorban ezt nem láthattuk. De legalább jött egy kis levegő, ugyanis a sátorban ebből nem volt éppen sok. Mire behangoltak a zenészek meg elrendeztek mindent, megintcsak eltelt vagy fél óra, megint bemondta a konferansz Ibolyáékat, de csak nem jöttek, na és hogy a most következő 10 percben mi történt a színfalak mögött azt nem tudom. De már nagyon türelmetlen volt a közönség.

És egyszercsak végre! Bejöttek, elkezdődött. Kigyúltak a fények is, aminek most nem igazán örültem, illetve egyiknek, mert totálisan a szemembe sütött és sokkal erősebb volt a fénye a többinél. Jó biztos úgy kellett lennie, én nem értek a világításhoz, de azért nem vagyok benne teljesen biztos, hogy jól volt beállítva az a lámpocska.  Voltam már elég koncerten, de ez még egyiken se fordult elő, hogy zavarjon ilyesmi, ezért gondolom, de persze, lehet, hogy a hiba itt van bennem.  Ráadásul ez szinte egész végig égett, csak néha egy-egy pillanatra adott nyugalmat a szememnek, amikor elaludt, vagy épp Ibolya eltakarta, vagy Mirkó.. . Akkor meg persze zöldeket láttam a változatosság kedvéért az előzetes fény miatt, ettől aztán lassacskán a fejem is kezdett megfájdulni.  Viszont azért tudtam pár érdekes és használható képet is készíteni.



 

Egyébként nem tudom, hogy igazán csak ez a lámpa zavart-e, nem vagyok benne biztos, úgy érzem, ez amúgy se volt most egy olyan hű de bazi jó koncert. Nem tudom, hogy miért érzem ezt... talán, mert voltam Veszprémben meg Nagykanizsán és van mivel összehasonlítanom... A hangulata, meg úgy egybe minden az egész, most valahogy nem tett rám különösebb hatást, nem éreztem annyira a kontaktust sem (bár biztos volt aki igen), valami hiányzott... mindamellett persze azért jó volt újból hallani (ha már látni nem nagyon láttam). Azt is sajnálom, hogy mivel az a tánccsoport Ibolya előtt elhúzta az időt, így Ibolyáék megint nem játszottak el minden dalt, amit szoktak, így megint kimaradt pár: Nem a miénk az ég, Ölelj amíg lehet, Mi lesz velem, Embertelen dal, az Ördögön van-ról meg már ne is beszéljük. A Hibánál hallhattunk egy kis átköltést, mondjuk, hogy a csúnyábbik változatát, de csak egy helyen. A közönség is elég passzív volt, rajtunk kívül nem nagyon tapsoltak, pláne nem nagyon énekeltek. Kivéve persze a Magyarországot. Ennek a dalnak olyan ereje van, hogy akármikor akárhol előadja Ibolya mindig sikerül megénekeltetni a közönséget.

Bár igaz, ehhez el kellett érni, hogy a Nem kell után visszajöjjenek, ami ezúttal elég gyorsan megtörtént, mert rajtunk (Ibolyásokon) kívül az ott lévők nem nagyon tudhatták, hogy még most jön a java, így egy pillanatra aszittem vissza se fognak jönni, de aztán jött a Magyarország, és minden megváltozott.  A végén meg természetesen az Édes méreg, amire már azért meg-megmozdultak. Az első sorban Lucáék persze szokás szerint végig ugrálták az egészet. , szóval azért volt mozgás a konci alatt is itt-ott . Úgy láttam elég sokan fényképeztek (amit egyébként egy-két embernél Ibolya ismét "díjazott"...) sőt többek kezében láttam kamerát is. 

Ibolya a végén megköszönte, hogy eljöttünk, meg hogy ott lehettek, aztán levonultak és a közönség rohamosan oszlani kezdett, pedig még voltak más fellépők is. Tehát mondhatjuk, hogy Ibolya és zenekara volt a fő műsorszám a helyieknek.

Mi is kimentünk, Csilláék vettek kaját, meg lufit Vikinek, majd benéztünk a sátor mögé, leültünk kifújtuk magunkat, aztán még császkáltunk erre-arra, és lassan elindultunk a kocsihoz.


Az az ötletünk támadt, ha már jövetben meghiusult a Kapolcsi kirándulás, akkor hazafelé bepótoljuk. Na igen, de az a Haladás pálya annyira ragaszkodott hozzánk, és vonzott minket, ("Jéééé, ez már megint a pálya??" ) hogy csak nehezen tudtunk elszakadni tőle. Bár ez a "koncertlakók"-tól nem is olyan meglepő ) (vagy lehet, hogy azt mondta, hogy zs...)
Aztán valahogy sikerült kikeveregnünk. A hazaút nagyon jól telt, sokat nevettünk, jött a "lejtős katica feeling", meg "kapaszkodtunk" is elég sokat, ugye Viki?
Vittem cseresznyét az útra, be is cseriztünk és totál cserisek lettünk. Meg beettünk még mindenfélét, mondhatni mindent csak normális kaját nem, mindegy az már megvolt délelőtt. De én még ezek után is egyszercsak kívánós lettem , nem tudtam mit, csak valami nagyon finit ettem volna, de nem tudtam rájönni, hogy mit, mígnem aztán kitaláltam, hogy igeeen, fagyiiiiiiiii!  Erre, csodák csodájára pont ott termett egy fagyizó az út szélén, úgyhogy rögtön meg is álltunk és vettünk 55 forintos fagyit!!!!!!!! Na ilyet se ettem már vagy 8 éve! El kellett mennünk Tüskevárra, hogy ilyen olcsó fagyit kapjunk! Kiültünk a teraszra... a csend és nyugalom ami ott volt gyerekek, nagyon kellemes volt.
Aztán immár felfrissülve folytattuk utunkat, ahogy terveztük Kapolcs felé, a Művészetek völgyénél, ott is megálltunk több helyen is. Asszem mondhatom az a környék a béke és a nyugalom szigete, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Vikinek sajnos közben elszállt a szép zöld lufija..."Gyere vissza!..." Györgyi pedig megtanulta, hogy ha nincs hurok, akkor maga a madzag nem megy rá a kezére   Felmentünk egy várromhoz is, ott hülyéskedtünk, meg fényképezgettünk, Györgyi és Viki bemutatták légtornászmutatványukat, ami láttán Csilla majdhogynem szívrohamot kapott.  Aztán sajnos lassan indulni kellett tovább, mert már kezdett sötétedni.

Fehérvártól ugyebár nekem kellett volna navigálnom, hogy hol is lakom, de hát olyan sötét volt...csupa ismeretlen hely... najó, azért csak hazataláltam. Ezúton is köszönöm, hogy, ha nem is háztól, de házig fuvaroztatok, és köszi Joe az egész sofőrködést, meg hogy ilyen szép helyekre vittél minket!

Amiket a koncertről írtam természetesen csak az én saját benyomásaim, én most ezt így éreztem, persze valaki meg lehet, hogy másképp. Ez csak 1 vélemény. Olvastam már róla sokkal pozitívabbat is. Ez van.

Na egy szó mint száz, bár a szombathelyi koncert nekem személy szerint nem fog a kedvenceim közé tartozni, az egész nap, a kirándulás nagyon jól telt és őszintén örülök, hogy ott lehettem veletek!
Jó kis nap volt. Lehetne még sok ilyen!


Majdnem elfelejtettem: "ami nincs az nekem nem fáj, nem fáj"


U.I.:GYERTEK PÉNTEKEN (JÚNIUS 2.) A RÁTKAI KLUBBA A HASS ALKOSS KLUB MUSICAL ESTJÉRE MINÉL TÖBBEN! OTT TALÁLKOZUNK!  PUSSSZ MINDENKINEK!

Szerző: szilvert  2006.05.28. 13:08 65 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ibolyasvisszapill.blog.hu/api/trackback/id/tr526383083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bea 2006.05.28. 18:41:09

Szilvert meséljetek! Milyen volt? Bár már alapból tudom hogy kár hogy nem mentem! Sziasztok!

csilla 2006.05.28. 20:06:09

Sziasztok!!!!! Minden szuper volt,nagyon jól éreztük magunkat kivéve azt a közel másfél órát,de hát ez van.. Viki a lufit látva még mindig kéri hogy jöjjön vissza! A legjobb pillanatok: -jé már megint a sportpálya????? -katica..... -ami nics az nekem nem fáj..... Szóval csúcs volt tegnapi nap,és az én képeim is sötétek lettek!!! Mikor megyünk legközelebb??????

Tomis 2006.05.28. 21:50:59

Szia Szilvert! Legközelebb talán beszélünk is, de azért jó volt újra látni :) pussza ( elkezdem írni a beszámolót, csinálok majd egy új blogot és tömöm fel a képeket :)

Luca 2006.05.28. 23:07:01

Szilvert!! Isteniek a fotóid!! Mint mindig;)

Györgyi 2006.05.28. 23:28:05

szilvert! Tök jól összeválogattad a képeket, rájuk nézek és egy az egyben visszajön a tegnapi nap hangulata. Persze azért várom a szöveges kiegészítést is.:) csilla! Vitába szállok Veled...! A "közel másfél órá"-t én csupán percekre redukálnom. ;) És bocsi a lufi miatt! Legközelebb majd a csuklómra kötjük!:D

Luca 2006.05.29. 09:31:58

Sziasztok! Baj történt?Másfél órában?

szilvert 2006.05.29. 10:51:17

Na, sziasztok! Igen, nagyon jó volt a szombati nap! :) Csilla, a "koncertlakók"-at kifelejtetted! Látod a lányod rátapintott a lényegre :) Tomis, én is örülök, hogy láttalak :), és ha meglesz az új blogod, akkor kérem szépen a címét! :) Györgyi, háááát, lehet, hogy nem is fogok írni semmit, majd meglátom, hogy fér bele az időmbe... Luca, nem, semmi baj nem történt! :) Amúgy nekem maga a koncert biztos nem fog a kedvenceim közé tartozni, az a lámpa baromira idegesített, ami végig totál a szemembe sütött, nem láttam semmit tőle, ha meg végre elaludt, akkor zöld foltokat láttam, emiatt a fejem is megfájdult a végére és többek között emiatt a hülyeség miatt nem tudtam úgy élvezni a koncertet, ahogy szerettem volna...bár a hiba biztos itt van bennem. :) De azért megérte, a nap többi részéért főleg :) Pussssssssz Nektek! .

Joe 2006.05.29. 12:52:47

Sziasztok! Szilvert, nem goldoltam volna, hogy az én Hot_Green_River-m (gyengébbek kedvéért az autóm) ilyen fotogén. Az magas-okos homlokomról már nem is beszélve :)))) Optimista lévén, alig várom a beszámolódat! Puszzzzzi, Éljenek a Katicák!!!

Györgyi 2006.05.29. 16:03:17

Luca! Baj szerencsére tényleg nem történt, csupán voltak apróbb kellemetlenségeink a szombati nap folyamán. De ezeket leszámítva azért nagyon jó kis nap volt!:)

Györgyi 2006.05.29. 16:08:27

szilvert! Megnéztem a képet és a válaszom igen. Vagy legalábbis nagyon hasonlít rá.

csilla 2006.05.29. 18:57:27

Talán én voltam rossz időben,de valószinúleg inkább rossz helyen abban az időben,mindenesetre nem éreztem jól magam. A "koncertlakók"valóban kimaradt,és igazán találó!!!!!! Vikinek a kedvence a Papírkutya lett. A szombati nap után aludtam egy jót és volt egy sokszorosan megismétlődő álmom ami biztos az is marad!!!!!!!!

csilla 2006.05.29. 18:59:51

Ja és én is nagyon várom a beszámolót!!!!! Éljenek a katicák!!!!!!!!!

Györgyi 2006.05.30. 06:34:07

Happy birthday to you Unokatesókám! Teljesüljön minden vágyad és Isten éltessen nagyon sokáig!!!

Luca 2006.05.30. 12:20:00

Akkor örülök, ha nem volt nagy baj.Maga koncert nekem sem a kedvencem, de a np többi történése felejthetetlenné tette, az biztos:)

Luca 2006.05.30. 12:24:36

Szilvert, az utsó kép hol készült?

szilvert 2006.05.30. 12:25:05

Köszi Györgyi! :)

csilla 2006.05.30. 15:17:22

Boldog szülinapt SZILVERT!!!!!!!!!!!!!!!

Tomis 2006.05.30. 18:02:58

Csatlakozom! Boldog Szülinapot Szivert! :)

csilla 2006.05.30. 22:07:26

Felvettem az Aktívot,bár aki nem látta sokat nem veszített!!!! Az operatőrnek tetszett Ibi tetkója a karján, mert egész ráközelített!!! Igazi rock bulit ígér Ibi 17-én,nem show-műsort ugráló emberkékkel!!!

Luca 2006.05.30. 23:16:12

Szilvert!!! Isten éltessen!!!!!

Móni 2006.05.31. 00:33:49

...minden szépet,és jót Szilvert! Nemcsak most,mindig!

Luca 2006.05.31. 08:43:55

Ma, szerdán, 8.48 körül IBOLYA a Mokkában!!!!!!!!!!

szilvert 2006.05.31. 10:06:15

Sziasztok! Aranyosak vagytok, köszi szépen mindenkinek, aki valamilyen formában gondolt rám! :) Luca, az utolsó kép a Művészetek völgye helyszínén, Kapolcs környékén készült valahol egy várromnál, arrafelé több helyen is megálltunk hazafelé az úton. Gyönyörű hely! :) Ibolya volt a Mokkában??? Na, erről lemaradtam, remélem valaki felvette azt is.....Csilla? Pusssz Nektek!

csilla 2006.05.31. 15:08:45

Jók a kémeim,időben jelezték hogy Ibi lesz a Mokkában így erről sem maradtam le,hát ennyit az információkról.

csilla 2006.05.31. 15:09:39

Ja még valami találtam egy nagyon aranyos cikket az Epizód magazinban Ibivel.

csilla 2006.05.31. 18:21:29

Hú,Szilvert ez naygon jó!!!!!!!!!! Olyan jó volt újra olvasni,köszönöm hogy megírtad mindannyiunk nevében,kár lett volna kihagyni!!!!!! Mindent ugyanúgy éltem meg ahogyan Te,kivéve hogy a koncert alatt engem nem a lámpa,hanem valami más zavart,mindamelett Nekem sem tartozik majd a kedvencein közé. Összeségében viszont fantasztikus volt a nap,és már alig várom hogy egy hasonlóban legyen részem!!!!! Köszi mindenkinek!!!! Mondjuk Siófok???????

szilvert 2006.05.31. 18:28:34

Hááát, Siófokot még nem tudom..de talán, még meglátjuk! Figyi Csilla! Akkor végülis jössz a Hass Alkossra? Csak mert hogy akkor megírjam neked péntekre a képeket? Te meg megírhatnád nekem a Mokkát meg az Aktívot! Hmmm? Jó lenne! .

csilla 2006.05.31. 19:59:37

Szilvert!!!! Tudod Nálam semmi sem biztos,majd meglátjuk, de nem igérem. Megírom a dvd-t,csak kicsit később mert 15 perc felvétel van rajta a 2 órából,de ha gondolod felvehetem Neked egy külön dvd-re.Melyik megoldás legyen????? Én viszont kérném a képeket,valahogy majd megkapom!!!!! Küldök át Neked én is egy párat!!!!!!!

csilla 2006.05.31. 20:03:08

Siófok Nekem tetszik,főleg ha még az idő is jó volna,közelebb is van,és reménykedjünk hogy a többiek is gondolkodnak rajta!!!!!

wpetya 2006.05.31. 20:23:13

Szilvert boldog szülinapot kívánok!!!!! Mi volt a gáz a koncerten?

szilvert 2006.05.31. 20:37:29

Csilla, és CD-re nem tudnád esetleg rátenni?? De ha nem, nem..akkor jó lesz késöbb is, ha majd még gyülik hozzá valami, egy DVD-t nem kell elpazarolni 15 percre. Oké, megírom a képeket akkor péntekre, de azért szeretném személyesen Neked odaadni! ;) wpetya, köszi szépen. Nem volt semmi gáz, csak egyszerűen - számomra - nem ez volt éppen a legjobb koncert, több minden zavart és nem tudtam úgy élvezni a koncit, ahogy szerettem volna. Ez van, így éreztem, ennyi. Bővebben már leírtam a beszámolóban, mást itt sem tudok mondani..

Györgyi 2006.06.01. 08:45:22

szilvert! Ami a "gázos" szót illeti azt hiszem kissé eltérő definícióval szerepel a szótárunkban!:D A képek, a szöveg, de még a zene is teljesen kiegészítik egymást és komplett egészében tükrözik a múlt szombati napot.:) Na jó, nem akarok itt tudálékoskodni, egyszerűen, de velősen: nagyon klassz lett!:D Még valami: ma kellene emailben megbeszélnünk a holnapi napot, mivel este dolgozom, így nem leszek MSN-en, holnap pedig oktatásra megyek, így még telefonon sem leszek elérhető.

szilvert 2006.06.01. 10:49:56

Oké Györgyi, írtam is Neked!

Joe 2006.06.01. 18:53:01

Sziasztok, jó kis beszámoló - bár még csak átfutni volt időm, de kiprinteltem és viszem magammal a hosszú hétvégére. Nektek jó szórakozást a Rátkaiban, meg ahol lesztek... :)

msmester 2006.06.01. 20:41:07

MEGHÍVÓ PÉNTEK ESTÉRE A Hass Alkoss Klub 2006. június 2.-án, 18 órakor tartja nyár előtti utolsó MUSICAL EST-jét a Rátkai Klubban (Bp. Városligeti fasor 38.). A musicalek mellett ismét helyet kap műsorunkban a Kozma Gyuri-Majnik Laci: SORSVEZÉRELT DALGENERÁTOR (helyben születik a dal), valamint bemutatkozik egy új énekes is. Szeretettel várunk mindenkit! http://hass.blogol.hu http://hass.alkoss.hu

szilvert 2006.06.01. 23:31:51

Na Györgyi, nem írtál vissza az emilemre... remélem a hallgatás akkor beleegyezés... 15:15-re érek oda. pussz

Györgyi 2006.06.02. 00:51:37

De, de visszaírtam, csak egy kicsit később sikerült gép közelbe jutnom, mint gondoltam!:) Reggel mire felébredsz már ott fog várni a levelem!:) Joe! Mi az, hogy "...meg ahol leszetek..."? Miért? Hol leszünk még?

szilvert 2006.06.02. 10:49:53

Ok, Györgyi, akkor ezt megbeszéltük. :) Nem tom, hol leszünk még, mindenesetre érdekes lesz...:)

Tomis 2006.06.02. 17:31:04

Szia Szilvert! Elkezdtem egy új blogot, ha van kedved, néha ugorj be : http://www.coyoteugly.blogol.hu/ Jó szórakozást estére, ha mentek és üdv MS-nek is! :)

Tomis 2006.06.02. 19:03:09

Bár nincs túl jó kedvem és mostanában Ibi sem jelent annyit, mint rég, de mégis ez a Nem kell ( ami egyáltalán nem tartozik a kedvencek közé.. khm :) valahogy nagyon fel tud dobni. Lehet, hogy most szeretem meg?! :) Ugorjatok majd be hozzám, raktam fel pár képet az új blogba. Csak kattintsatok rájuk bátran! :) pucka Syl! Hogy van Fehérvár? :)

szilvert 2006.06.03. 22:18:14

Szia Tomis! Köszi a címet, mindjárt be is kukkantok hozzád! :) Örülök, hogy feldobódtál a háttérzenétől, valahogy én is így vagyok vele egyébként. Most viszont mivel új bejegyzést tettem be, lecserélődött a háttérzene is, ami ezúttal egy gyönyörű dalocska, asszem sokak kedvence Ibi 2. lemezéről. Pusssz

Bogee 2006.08.23. 19:15:39

Lullllla!!!!!!!:)) :D

zDVlzOlJDT 2012.10.10. 00:30:03

ambien online pharmacy what is ambien 10 mg - pill report ambien

WLvtTNZdST 2012.10.10. 01:54:49

ambien no prescription ambien positive drug test - street price for ambien 10

ozVsJjNLmq 2012.10.10. 14:27:25

ambien online no prescription buy ambien online usa - ambien withdrawal clinic

TwFmypQIea 2012.10.10. 23:26:58

buy ambien ambien overdose elderly - zolpidem (ambien) y zaleplon (sonata)

OAqaBdwJWL 2012.10.11. 06:27:10

online ambien ambien and jwh-018 - can you really buy ambien online

kDZwgoOcJP 2012.10.11. 13:53:44

buy ambien ambien and alcohol together - zolpidem tartrate same ambien

zdnrVrWCiw 2012.10.11. 17:38:14

buy alprazolam alprazolam dosage sleep - alprazolam joint pain 350

zENLzGaCuE 2012.10.11. 21:02:33

buy ambien online overnight delivery ambien ld50 - ambien online no prescription overnight

fzzPGtZPcT 2012.10.12. 00:25:08

buy ambien online cheap ambien online no prescription - expired medication ambien

bLnNEFwXmd 2012.10.13. 00:05:34

buy ambien ambien cheapest - many 10mg ambien get high

utjziMAhPy 2012.10.13. 11:01:15

buy tramadol tramadol 800 mg day - tramadol hcl opiate

fdsZpsDaeJ 2012.10.13. 16:49:07

buy tramadol order tramadol no rx - cheap ultram online no prescription

zLXRzTYhPr 2012.10.13. 17:47:11

buy ambien online how to buy ambien online - ambien high altitude

VfKSacRUCn 2012.10.13. 19:29:41

buy ambien online how to buy ambien no prescription - buy cheap ambien no prescription

JrtPiIiPZQ 2012.10.13. 23:04:16

buy ambien ambien drug urine test - ambien withdrawal vision

zdoePLsYWQ 2012.10.14. 04:15:17

ambien without prescription buy ambien in mexico - ambience mall gurgaon restaurants

PXDQMfHmCh 2012.10.14. 04:21:55

ambien no rx ambien every night - ambien cr cost insurance

iuexyRdeIz 2012.10.14. 17:36:19

purchase ambien ambien cost per pill - ambien online no prescription canada

anvMWkMfUJ 2012.10.14. 23:58:38

tramadol online dosage of tramadol for humans - tramadol 50mg what are they for

swzvEAKJGN 2012.10.15. 00:06:48

buy ambien online no rx ambien blackouts sleepwalking memory loss - ambien withdrawal program

BDWJdyMXCc 2012.10.15. 06:19:32

buy ambien can ambien overdose fatal - buy ambien usa

NHWWFOvmtb 2012.10.15. 08:33:21

buy ambien online ambien cheap no prescription - ambien cr take
süti beállítások módosítása