2005. augusztus 20. Tüzijáték, Magyarország

„Egy lány - aki nem lehetett más, csak Ibolya -, ”Magyarország tetején” énekelt nekünk a hazaszeretetről. Négy tévécsatorna is egyszerre közvetítette, amint Oláh Ibolya elénekelte a Magyarország című dalt a tüzijáték előtt. Ezzel a tiszadobi lány igazi médiatörténelmet írt... Ekkora tömeg előtt talán még nem is énekelt. Ám elmondása szerint a legizgalmasabb mégis a Lánchíd tetején átélt pillanatok voltak...”

Magyarország, idegen földön ha járok, Magyarország, velem az út is megfordul haza hozzád...

18. és 19. után mi is következhetne, mint 20. :)

Aszód és a karaoke után - már 20.-án – hajnalban meg is érkeztünk második otthonomba unokatesócskámmal, Györgyivel. Némi beszélgetés, és az aznapi események megtárgyalása után negyed 6 körül, mikor már világosodott, úgy döntöttünk mostmár talán ideje álomra hajtani kis fejecskénket, hisz nemsokára tüzijáték! :) Arról nem is beszélve, hogy 13 órára jön Miki, addigra nem ártana felébredni. Najó, hát akkor aludjunk. „Rádió maradjon bekapcsolva?” Oké, persze maradhat, meg hátha... :) Szal zenére aludtunk el. Aztán tényleg, olyan kb. fél 8 körül ismerős dallamra ébredtünk. :) Mindketten, egyszerre! Hihetetlen! :) Rossi, rögtön eszembe jutott, amit a karaoken meséltél! Azért érdekes lehet az agy alvás közben, valahogy tud a külvilágra is figyelni tudat alatt, vagy a Dal tehet róla, vagy mittomén, de mindenesetre érdekes, az biztos! A kellemes ébredés után aztán ránéztünk az órára, majd megállapítottuk, hogy nyugodtan alhatunk még pár órát, szal visszaszunyáltunk. Érdekes módon én kövire is ismerős dalra ébredtem, de most nem arra, hanem az egyik karaokes számra. Na de mostmár azért mindjárt 11, ideje lenne télleg felkelni!

Eléggé nehézkesen (én meg mégnehézkesebben), de végülis csak feltápázkodtunk, megkajáltunk, aztán egy telefon: „Ne menjek?” :)) Najó, szal jön Miki, menjünk ki elé. Sikeresen el is kerültük egymást, mert „Györgyi és az unokahuga már elindultak”. Mindegy azért valahol végülis a rengeteg egyforma épület egyikében összefutottunk. Irány fel a szállóra, Mikiszokásoskedvencvideója:), majd pedig a hárombetűsvizsi, amikoris Györgyi beöltöztetett madárijesztőnek. Persze nekik jó volt az utcai ruha is, csak nekem kellett a jelmezben virítani. :) Nem mintha bárki is szólt volna, ha nem veszem fel, na de mindegy mostmár, nem is ez a lényeg, hanem, hogy minden oké, 96%. Amúgy nekem is kéne egyszer ilyen hárombetűsvizsi asszem, akkor legalább nem kéne beöltözni. :)) „Neked majd én megcsinálom!” Köszi..:)) Na jóvan, kikísérjük Mikit, majd a tüzijátékon találkozunk. Aha, persze, majd pont ott, ahol ember ember hátán! Úgyhogy asszem Mikinek még egy kicsit „várnia kell míg felkel majd a nap”. :))

Györgyivel visszamegyünk a szállóra, nem vagyunk éppen a frissesség mintaképei, úgyhogy még picit pihenünk, meg beszélgetünk, meg már megint enni is kell! :)) Lassan aztán indulhatunk a tüzijátékra, meg még talán előtte látunk valamit, légibemutatót vagy hasonlót. Szal elindultunk, nemtom sose milyen járművel meg hogyan merre, de valahogyan odaértünk a Duna környékére, nem messze az Akadémiától. Innen gyalog mentünk az embertömeg közepén, közben azért láttunk egy kis szeletet a légibemutatóból is itt-ott. Aztán egyszercsak megtaláljuk az Akadémia előtti színpadot is, ahol ugye elvileg majd Ibolya is fog énekelni. Közvetlenül a színpad előtt megpillantjuk Szilviát, mi is odamegyünk, üdvözöljük egymást, bár elég nagy a tömeg, ezért nem tudunk teljesen odamenni hozzá, de azért hallótávolságon belül kerülünk, a színpadtól kb 3 m-re. :) A színpad bal oldalán volt egy óriáskivetítő, meg egyébként a Duna mindkét partján végig óriáskivetítők sorakoztak, szal szerintem nem volt olyan hely, ahonnan legalább egyet ne lehetett volna látni. Mi elég jó helyen álltunk, se túl távol, se túl közel nem voltunk a kivetőhöz, nagyon jól láttuk, amikor odaértünk még a légibemutató ment a kivetítőn is. Aztán egyszercsak az Akadémiai színpadot világították ki, következett az István a király. Györgyi pont ezt akarta megnézni délelőtt a tv-ben, de az akkori állapotunk és a tv állapota miatt ez nem igazán jött össze, mostmár viszont nem is bántuk, így élőben azért mégiscsak jobb volt! :)

21 óra felé azért már rá ránéztem az órámra, aztán pontban 21-kor a rockopera végén, miután meghajoltak, lementek a szereplők, egyszerre besötétedett a színpad és felcsendültek az első hangok. Hoppá, de hol van Ibolya? Hát, ezek szerint nem itt... félreinformálták a jónépet! Na mindegy, akkor nem marad más, mint a kivetítő, még jó, hogy az viszont számunkra a lehető legjobb helyen volt. Mindenki hátrafordult, a tekintetek rászegeződtek a kivetítőre, valamint az égbolton látható sárkányszerű helikopterre, ami felénk közeledett és ami mintegy szimbólumként „elhozta a sötétségbe a fényt”. Nagyon szép volt, és sztem nagyon illett az első dallamokhoz. Aztán a kivetítőn ugyanazt követhettük végig, amit a tv-ben is leadtak, de hát azért élőben ott lenni mégiscsak más, a szabadban teljes hangerővel hallgatni a dalt, meg a hangulata az egésznek. Azt viszont először nem értettük, hogy most akkor hol is van Ibolya. Az emberek többsége ugye azt nem érthette, hogy hogy kerülhetett a Lánchíd tetejére. Mi viszont azt már tudhattuk msmester fényképezőnélküliségének történetéből, hogy pár nappal előtte már valami klippfélét készítettek Ibolyával a Lánchíd tetején. Mi csak azt nem értettük, hogy miért nem a beharangozott helyen énekelt Ibolya. Sőt először aszittük, hogy egy az egyben a klippet rakták be és a tüzijátékot pedig bevágták mögé. Szóval sztem nem sok olyan ember lehetett a parton, aki világosan értette, hogy akkor most mi is van pontosan. :) De közben ezzel nem is törődtünk, csak az élményre koncentráltunk. Aztán persze később megvitattuk a történteket és minden kiderült, Ibolya a Dunaparton a Lánchíd előtt állt, a Lánchíd-tetős képeket pedig bevágták az elejére és a végére.

A Magyarország aug. 20.-i videója (M1): KATT IDE

A dal után még végignéztük a tüzijátékot, bár tény, hogy a Lánchíd másik oldaláról jobban láttunk volna, de azért nem volt olyan rossz. A végén pedig a Himnusz szintén csodálatos volt ilyen hangosításban és környezetben. Miután vége lett, megvártuk Szilviát meg a barátnőjét, és így négyen együtt indultunk hazafelé. Aztán Szilviáék mentek tovább, Györgyi meg volt olyan rendes és a Nyugatinál megvárta velem a vonatomat. Leszámítva, hogy nem élőben láttuk Ibolyát, azt hiszem 20.-án is egy újabb csodálatos élményben volt részünk. :)

(Persze nekem azért így is sikerült a hazautat elrontanom, ne haragudjatok! :( Már bánom, ahogy viselkedtem, és hogy olyanokat mondtam, amit magam is elítélek, és főleg azt, hogy pont egy olyan emberről, aki aztán igazán nem érdemelte meg ezt tőlem, ugyanis pont ő az egyik olyan ember, aki kezdettől fogva mindig nagyon rendes volt velem... Szóval van itt egy kis apróság, ami beárnyékolja az élményemet, de erről csakis én tehetek. Visszagondolva viszont azért a nap mérlegén egyértelműen a jó dolgok vannak túlsúlyban, ez csak egy kis lelkiismeretfurdalás...)

Na mi van, mit durrogtatnak itt a hátam mögött? :))

Egy kis háttér a sajtóból, médiából, internetről összevágva:

„Nem trükkfelvétel volt, amint Oláh Ibolya a Lánchíd tetején énekelt aug. 20-a alakalmából. Az énekesnő tényleg a magasban dalolt, de nem a tüzijáték előtt közvetlenül. A különleges előadást már pár nappal az ünnep előtt rögzítették.”

„Ma estefelé leparkoltam a Széchenyi rakpart 4. elé, és elgyalogoltam a hétvégére lezárt Lánchídhoz. Vásároltam egy madárfütty-sípot, majd tovább sétáltam. Fél nyolc körül ismerős arcokat véltem felfedezni, majd Oláh Ibolyát pillantottam meg, amint különlegesen díszes ruhában felgyalogol a híd láncán a kőpillér tetejére, ahol népes csoport - szemmel láthatóan filmes stáb - fogadta. Vakuk villantak, lámpa- és kameramozgások voltak felismerhetők. Kisvártatva megjelent egy helikopter és hosszasan körözött a pillér körül. A tény felismerése, hogy nincs nálam fényképezőgép, kamera, mély depresszióval töltött el. Beültem az autóba, s döbbenten bámultam az eseményeket. Egy óra múlva megismétlődött az egész. Csak addigra besötétedett, felgyúltak a fények, kivilágították a hidat, a tőle jobbra látható királyi palotát a Várban, a távoli háttérben a Citadellát és a Szabadság-szobrot. Ismét megjelent a helikopter, onnan filmezték az addigra a magasban egyedül látható, táncoló, ugráló Ibolyát. Ez sok volt nekem. Eszközeim, lehetőségeim hiánya elviselhetetlenné vált! Még egyszer magamba ittam a látványt, majd pánikszerűen elmenekültem a helyszínről...” (msmester, OIRO, aug. 13.)

Ibolyka ”Magyarország tetején”

„Az énekesnő a Lánchíd tetején állva énekelt, és a felvételek alatt több ember is ijedten nézte őt lentről, vajon leveti-e magát a mélybe. Az aggódó tekintetek egyre csak a Lánchíd tetejére szegeződtek, és a bámészkodók közül többen öngyilkosjelöltnek nézték a lányt, akit a darukon álló férfiak éppen le akarnak beszélni végzetes tettéről.”

„Az énekesnőnek, közvetlenül azelőtt, hogy felmászott volna a Lánchídra, balesetvédelmi oktatáson kellett részt vennie. Egy fémlétrán ment fel, biztonságos körülmények között. Nem volt életveszélyben, mert a híd teteje egyrészt kétszintű volt, másrészt elég nagy alapterületű, így csekély volt annak az esélye, hogy leessen. A forgatás három órán keresztül tartott, ezalatt két kamerával vették fel a vágóképeket Ibolyáról. Így, amikor augusztus 20-án az énekesnő elénekelte Geszti Péter szerzeményét, a híd tetején készült felvételeket is bevágták. Fantasztikus lehetőség volt Ibolyának, hogy ennyi ember előtt énekelhetett. A híd tetején töltött időt pedig különösen izgalmasnak tartotta. Élvezte a hatalmas magasságot, az erős szélt, és a közelben tartózkodó helikopter is nagy élmény volt számára.” (Frank Gábor, a menedzser)

„Volt egy rendezője ennek a klipnek, akivel előtte egyeztettünk, hogy ő mit szeretne ebből csinálni. A dal két részből áll, az elsőben csak Ibolya énekel, a másodikban pedig egy kórus is beszáll mögé. A kórusbelépés gyakorlatilag a tengelye a dalnak, így az volt az ötlet, hogy míg csak Ibolya énekelt, addig ment felvételről, akkor lehetett látni ezeket a nagy helikopterrel készült felvételeket, amik körbevették Ibolyát és repült a kamera a levegőben. Az élő adásban pedig Ibolya már lenn állt a Dunán egy ponton. És ez a két rész így itt összehúzható egymással.” (Geszti Péter)

„Egyáltalán nem féltem a magasban. Nagyon élveztem az egészet, egyáltalán nem volt rémisztő fent énekelni. A stáb is ott volt velem, emlékszem, egy csomó ember összegyűlt alattunk, mert nem tudták hirtelen mit keresünk ott. Technikai okok miatt volt a felvételre szükség, hiszen 20.-án este színpadon kellett énekelnem. A közönség nemcsak a színpadon, hanem óriáskivetítőkön is követhette az eseményeket. Sajnálom, hogy Anyácskáék nem lehettek ott velem, mert nekik is dolguk volt Tiszadobon.” (Oláh Ibolya)

Napkelte 2005. 08. 30., Ibolya+Geszti a Lánchídi forgatásról és a dalról: KATT IDE

az anonim, szépszemű, mosolygós hegedűssel :)

A Magyar Televizió M1-es csatornáján, a Duna Televízióban, az RTL klubon és a Tv2-n egy időpontban volt látható, hallható Oláh Ibolya előadásában a Magyarország című dal. A négy csatorna együttes közvetítése, különösképpen a kereskedelmi médiumok versengésének fényében médiatörténeti. Ibolya ugyanis a Tv2 Megasztárjának felfedezettje.” (Radics József, újságíró)

Szerző: szilvert  2006.02.22. 16:36 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ibolyasvisszapill.blog.hu/api/trackback/id/tr656383131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Régi tv2-es blogból áthozva (36) 2006.04.06. 17:44:32

Írta: szilvert Dátum: 2005-09-24 13:35:23 )) Írta: Györgyi Dátum: 2005-09-23 22:32:40 szilvert! Igen! Éppen Veled beszélgetek MSN-en! Írta: szilvert Dátum: 2005-09-23 18:19:34 Joe, küldtem Neked a freemail-re! Rossi, Neked is! Györgyi, Neked is küldtem. Amúgy élsz még? Jó hétvégét Mindenkinek! Írta: Joe Dátum: 2005-09-23 18:05:41 Asszem én tudom, h mit röhög az MSE )) A Tháliát én is sajnálom, h kimaradt... Jó hétvégét! 23SEP,18:03 Írta: Rossi Dátum: 2005-09-22 21:25:10 Szia Szilvert! Sziasztok! Megtaláltam, a plussz képeket.Csak azt nem értem MSE mi a fenét röhög...... Remélem jö volt a Thália,na mindegy erröl sajna lemaradtam... pusssz 2005-09-22 21:24 Írta: szilvert Dátum: 2005-09-21 20:52:12 Sziasztok! 2 napig nem nagyon volt netünk, de mosmá szerencsére van! MSE: Én sejtem, mit röhög az a szőke rövid hajú: Rossi! D Csilla: Jó volt a Thalia (nem csak Ibolya miatt), majd lehet, h lesz róla valami bejegyzésféle is, de még nem tom... Adri22: Még csak most kaptad meg? Na végülis jobb később, mint soha... ms: Köszi! Pusssssssssssz Írta: msmester Dátum: 2005-09-21 09:22:20 "Hass, Alkoss" Klub http:// hass.blog.tv2.hu A titokzatos Kyara inkognitóját egyelőre megőrizve ad elő két dalt. Írta: Adri22 Dátum: 2005-09-19 14:12:15 Szia Szilvert! Mokitól megkaptam a cd-t amit csináltál nekem!tök jók a képek köszönöm szépen! DD Pusszka! Írta: csilla Dátum: 2005-09-17 22:29:38 Szilvert!!!!!!!!! Nagyon tetszik az e-mail amit küldtél,köszi!!!!!!!!! Írta: csilla Dátum: 2005-09-17 22:16:03 Sajnálom hogy tegnap nem tudtunk többet dumcsizni,de remélem hamarosan találkozunk!!!!!!!! Rám férne már egy kiadós jókedv,és ez Veletek biztos befutó!!!!!! Szilvert!Utánna néztem és igazad volt,valóban nincs meg!!!! A holnap estéhez jó szórakozást,ha tudtam volna....... Puszi mindenkinek!!!!!!!! Írta: MSE Dátum: 2005-09-17 18:02:26 Hát meg is találgattuk...:-)) még jó, hogy felhívtad rá a figyelmünket! De az a szőke rövidhajú csaj mit tud röhögni még olyankor is, amikor fényképezés van? :-) Írta: szilvert Dátum: 2005-09-17 14:49:27 Jó is lesz MSE! Hála msmesternek 3 képpel bővült a blogom! Lehet keresgélni.. Írta: MSE Dátum: 2005-09-17 12:47:25 Szia Szilvert, sziasztok! DE JÓ IS LENNE!!! Caramellt még úgysem láttam, hallottam színpadon énekelni, és hát ráadásul Ibolyával egy műsorban! Imádkozzunk, hogy Ibinek holnap ne jöjjön semmi se közbe...Én már nagyon várom... Akkor holnap találkozunk! puszi Írta: szilvert Dátum: 2005-09-17 08:55:11 Sztárok az árvákért (Thalia Színház, 2005. 09. 18. 19:00) Claudia és Ibolya egy színpadon Caramell fellépése kizárólag egészségi állapotától függ, de a Sztárok az árvákért jótékonysági gálaest szervezői vele együtt bíznak abban, hogy az énekes színpadra léphet vasárnap este a Tháliában. Vasárnap este hétkor kezdődik az a nagyszabású jótékonysági gálaest a Thália Színházban, Amellyel a szervezők szeretnének hagyományt teremteni, méghozzá az idők végezetéig. Gesztesi Károly fejéből pattant ki a nemes gondolat, hogy a színészárvák javára ilyen módon gyűjtsenek a jövőben minnél több pénzt. Létezik alapítvány a színészárvák megsegítésére, azonban hiába hirdették magukat az elmúlt években, szinte egyetlen fillér sem folyt be a számlájukra. Gesztesi Károly gondolt egy nagyot, és nekilátott a színvonalas gálaest megszervezésének. Sztárok az árvákért címmel vasárnap kétrészes programot élvezhetnek azok, akik megváltják a műsorra a jegyüket. Az első részben színészek szórakoztatják a nagyérdeműt, A második részben egyórás Megasztár- koncert lesz, amelyben többek között Oláh Ibolya elénekli a Magyarország című dalt is. - Azt szeretnénk ha ez a gálaműsor ezentúl minden szeptemberben létrejönne, bevétele pedig segítse a színészárvák sorsának könnyítését - mondja Gesztesi Károly. Bízunk abban, hogy ez az alapítvány túlél minket is, és a rászorultak még akkor is számíthassanak rá amikor mi már nem leszünk. (Napi ász 2005. 09. 16.) Írta: szilvert Dátum: 2005-09-15 20:05:30 Sziasztoook! Végre megint rendbejöttek a blogok! Györgyi: Valami szarakodás volt ma du. a blogokkal és valamiért eltűnt az utolsó hozzászólásod, amibe azt írtad, hogy érdekelne a vasárnapi és hogy fél hétig dolgozol. Na mindegy azóta már ezt letisztáztuk. Már csak az a kérdés, hogy elengednek-e előbb. De muszáj, hogy elengedjenek, mert ha nem, akkor még a végén kénytelenek leszünk elrabolni! ) Luca: Nincs mit! Olyan furcsa levelet kaptam tőled, képzeld, hogy mikor megnyitottam, egy tök üres fehér lap volt, aztán ahogy az egeret húztam, mintha kijelölném a nem létező szöveget, úgy látszott csak az írás. Szóval, mintha fehérrel írtál volna a fehérre. Na mindegy, azért csak el tudtam olvasni! Holnap találkozunk akivel találkozunk! Pusssz 2005. 09. 15. 20:05 Írta: Luca Dátum: 2005-09-15 19:56:57 Szilvert, nagyon köszönöm... Írta: szilvert Dátum: 2005-09-14 20:18:00 Györgyi: Aha szerintem is ez lehetett az. Megy valaki? Luca: Írtam Neked mailt. msmester: Köszi, ott leszek, és a CD-t ne felejtsd el lécci!!!!!!!!!!!!!!!!! Írta: msmester Dátum: 2005-09-14 12:52:55 "Hass, Alkoss" Klub http:// hass.blog.tv2.hu MEGHÍVÓ PÉNTEK ESTÉRE. Új énekes: Nagy Lívia. Fellépnek: Majnik Laci, Berze Marci, Carol, Niki. Intermezzók: vers, akrobatikus tánc, break-párbaj. Vendégeink: Shmidt Barbi, Kandech Evelyne és Oláh Ibolya. Írta: Luca Dátum: 2005-09-14 10:22:15 Szilvert, írtam Neked a blogtulajba. : ) Írta: Györgyi Dátum: 2005-09-13 23:48:37 Nekem is mondták itthon, hogy hallották a rádióban, hogy Ibolya valahol elő fogja adni a Magyarországot, bár a helyszínt nem tudták megmondani. Valószínűleg ez lehetett. Írta: szilvert Dátum: 2005-09-13 23:40:06 Szia Csilla! Igen, azon az oldalon én se láttam a nevét, de nézd meg a keménymag blogot! Tomis hallotta a Sláger Rádióban, hogy Bochkorék felhívták Gesztesit, aki ennek az egésznek a szervezője és ő mondta, hogy az egyik meglepetés Ibolya lesz a Magyarország c. dallal. Azért reménykedem, hogy jössz pénteken, de a család az első! Pussssz Írta: csilla Dátum: 2005-09-13 21:38:59 Sziasztok Mindenkinek!!!!!!!!!!! Szilvert! Én megnéztem az említett oldalt de Ibolya nevét nem láttam.... Megvagyok csak nagyon zsúfoltak a napjaim,Vikinek tetszik az ovi,reggelenként még néha sirdogál,de láthatóan jól érzi magát,az alvást még nem próbálta azzal biztos lesznek gondok... A péntekben nem nagyon bízok,festés közepén vagyok és sok minden vár még rám,meglátjuk. Hiányoztok jó lenne egy kicsit hosszabb időre találkozni,amikor van időnk némi beszégetésre a múlkor is rohanás volt az egész,szivesen mennék Veletek az éjjszakába,de.......sajnálom hogy csak most találkoztunk,de azért remélem még sokat bulizunk együtt!!!!!!!!!! Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!! Írta: szilvert Dátum: 2005-09-13 13:54:14 A keménymag blogban olvastam, h állítólag szept. 18.-án 19 órakor - többek között - Ibolya is fel fog lépni a Magyarország c. dallal a Thalia Színház nagyszínpadán a Gesztesi Károly szervezésében megrendezésre kerülő jótékonysági gálaesten (Sztárok az árvákért). Fellépnek még: Gálvölgyi János, Mácsai Pál, Kaszás Attila, Gazdag Tibor, Dolhai Attila, Pápai Erika, Sinkó László, Pintér Tibor, Csengeri Ottília, Janza Kata, Koltai Róbert, Polyák Lilla, Liptai Claudia, valamint a Megasztárosok. Jegyárak: 3.400.-, 2.900.-, 2.400.-, 1.200.- (http://www.thalia.hu/main .php) Megy valaki? Írta: szilvert Dátum: 2005-09-13 13:53:26 http://hass.alkoss.hu/ A Klubnak már a honlapja is elkészült. „KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNYÜNK: 2005. szeptember 16., péntek 19 óra Helyszín: budai Jókai Klub A kezdő művészeknek utat mutat: Schmidt Barbara, Kandech Evelyne és Oláh Ibolya. A már bemutatkozott énekesek közül duettekkel lépnek fel: B. Marci, Carol, Niki és Majnik Laci. Először lép fel nálunk: Lyv. Intermezzo műsorszámok: V. Barbi (vers), akrobatikus rock'n'roll, akrobatikus hip-hop, break-párbaj. Belépőjegy: 500 Ft, diákoknak 300 Ft. VÁRUNK MINDENKIT SZERETETTEL!” (Oiro-n is információ a Klubról: Ibolya és a "Hass, Alkoss" Klub - tiszta víz a pohárba) Írta: szilvert Dátum: 2005-09-13 13:20:16 Hellóka! Rossi: Most jövök a suliból, és amilyen óráink voltak ma...hát asszem nem éppen az "író" szak tárgyai. Lehet, h az jobb lenne..? Györgyi: Annyi türelmem azért nincs! Ancsi01, Adri, ms: Köszi! Na, akkor 16.-án, aki tud jöjjön! Pusssz Írta: msmester Dátum: 2005-09-12 23:39:57 "Hass, Alkoss" Klub http:// hass.blog.tv2.hu Új előadó a blogban, péntek este élőben is bemutatkozik: Lívia. Írta: Adri22 Dátum: 2005-09-11 11:23:20 Szilvert!Tök jó lett megint !Nagyon jókat irsz! DD Pusszka! Írta: Györgyi Dátum: 2005-09-11 10:54:06 szilvert! Ne várjak semmi extrát, mi?! Javaslom írjál könyvet! Rendkívül szórakoztatóan fogalmazol! Puszi! Írta: Rossi Dátum: 2005-09-10 19:19:24 Szia Szilvert! Már megint sikerült egy olvasmányos bejegyzést összehozoznod.Nem véletlenül "Író" szakra jársz a Kodóra? Jó lenne talizni veletek 16-án.... Joe: Persze, de levegőt neked kell hozni.. / termoszba/ pusssz Mindenkinek 09.10. 19:20 Írta: Ancsi01 Dátum: 2005-09-10 15:48:21 Ügyes vagy szilvert! Írta: szilvert Dátum: 2005-09-10 15:11:21 Ja igen, tőlem is mehetünk korábban, hátha megint dugóba keveredünk! Amúgy nekem tök mindegy, akkor megyek, amikor a kedvenc kocsim visz. :P Írta: szilvert Dátum: 2005-09-10 15:05:32 Györgyi, elkerülték egymást a hozzászólásaink, miközben én ide áthoztam az utolsókat, de mindegy, értjük mi egymást! Írta: Györgyi Dátum: 2005-09-10 15:04:24 Sziasztok! Részemről oké, induljunk korábban! Azóta már rájöttem, hogy lehet, hogy nem lenne túl szerencsés ha a "közös kedvenc" felkerülne a blogba. De nem baj, a Csak neked játszom is nagyon jó! Puszi! Írta: szilvert Dátum: 2005-09-10 15:00:21 Hellósztoook! Joe: Minket pont ma délelőtt kapott el a lottózási láz, úgyhogy nevettem is, mikor megláttam a hozzászólásodat! Mi amúgy nem sokat szoktunk lottózni, de most a család minden tagja töltött, úgyhogy ha megnyerjük az 5-öst, akkor veszek neked egyet én, ezt megígérhetem! ) Jah, azt én is hallottam, h lehet, h pénzes lesz ezentúl a Jókai is. Ha ms mondja akkor meg biztos. Györgyi: Hát feltenném én a közös kedvencünket is szívesen, csak asszem az nem éppen publikus, ezért sajna nem lehet. Úgyhogy most egyelőre kénytelenek lesztek az én első számú kedvencemet hallgatni. Pussssz u. i.: Akit esetleg érdekel, a Megasztár 3 válogatásáról van 2 cikk itt (szóközök nélkül): http://origo.hu/szorakozas/t eve/20050908albritney.html http://origo .hu/szorakozas/teve/20050908albritney.ht ml?pIdx=1 Írta: Joe Dátum: 2005-09-10 14:59:13 Sziasztok! 16-án már lesz belépő, valszeg. 500,- (300,- a diák), ha addig nem változik. Az info ms-től van. Gondolom beírja majd m3-ba is, ugye ms? Szilvert, ha nyerek a lottón nagyobb kocsit veszek, megígérem! Rossi, búvár oktatást is vállalsz, megyek ) Györgyi, mi is az a közös kedvenc? Csilla, hogy megy az ovi, remélem tecccccik a Vikinek? Pénteken induljunk korábban, mit szóltok hozzá? 9SEP, 11.10 Írta: Györgyi Dátum: 2005-09-10 14:58:50 Szia szilvert! Látom / hallom zenésítetted a blogot! Talán egyszer majd a közös kedvenc számunkat is felteszed. Addig azonban ezt is szívesen hallgatom! Puszi! .
süti beállítások módosítása