2005. szeptember 18. „Sztárok az árvákért” jótékonysági gálaest a Tháliában

Délután elindultam itthonról, majd szerencsésen megérkeztem Pestre, most még a vonatok se késtek, furcsa is volt. Így korábban érkeztem Györgyihez a munkahelyére, mivel előzőleg már a vonatkésést is beleszámoltam az időbe. Nem baj, Györgyit is elengedték előbb, illetve Judit elengedte egy dedikált Dolhai fotóért cserébe. :)) Najó, nem cserébe, télleg rendes volt (ezért aztán nemsokára meg is kapja a fotót :)). Aztán a megbeszélt időre Emese is megérkezett és 3-an elindultunk a helyszínre. Útközben megtudtuk, hogy állítólag Ibolya aznap délután forgatta a Magyarország klipjét az Operaház előtt.

Még egész időben meg is érkeztünk a Thália elé, és csak vártunk, vártunk. Obj és ultraviolet jegye ugyanis nálunk volt még, és ők még nem érkeztek meg. Aztán végül bementünk, ruhatár (remélem az is a színészárváknak megy :)), majd Emesével felderítettük a mellékhelyiséget, és mivel már 7 óra volt elindultunk befelé a színházterembe. Én még soha nem voltam a Thália Színházban, de nagyon tetszett, szép színház.

Thália Színház

Mi hárman a 11. sorban jobbközépen ültünk, obj-ék pedig az első emeleti páholyban jobbra. Más ismerős Ibolyást nem láttunk, még a szünetben sem, persze lehet, hogy voltak, csak nem találkoztunk. A nézők között több ismert ember, színész is feltűnt, pl. Schobert Norbi és a felesége, Rubint Réka (akin egyáltalán nem látszott, hogy nemrégen szült), aztán láttam még Damu Rolandot, a Jóban rosszban sorozat Elődjét, valamint az Aktív egyik ripoternőjét. Rajtuk kívül is voltak ismerős arcok, csak hirtelen nem tudtuk beazonosítani, hogy kik és honnan is ismerjük őket.

Átgázolva a sorunkon végre mi is leültünk, majd miután mindenki helyet foglalt, kezdődött a műsor. A gála műsorvezetője Liptai Claudia volt. Bejött, köszöntötte a közönséget, megköszönte, hogy eljöttünk, és a jegyárával hozzájárultunk az alapítványhoz. Majd elmesélte, hogyan is jött létre ez az alapítvány. Könnyeivel küzködve elmondta, hogy mit érzett, mikor megkapta az SMS-t, amiből megtudta, hogy meghalt egyik kollégája és jóbarátja, Bubik István. Először fel sem tudta fogni, nehezen tudta megemészteni a megrázó hírt, és ezzel ugyanígy volt párja, Gesztesi Károly is. Gesztesi hetekig hallgatott, magába fordult, majd egyszercsak megszületett a fejében ennek az alapítványnak az ötlete, ami az elhunyt színészek nehéz helyzetben lévő családjait és árváit támogatja. Claudia még felolvasta, hogy kiket fogunk látni-hallani az este folyamán a színpadon, majd lement és jöttek sorban a színészek, musical színészek, énekesek. A musical részletek nekem nagyon tetszettek, a Rómeó és Júliából több is elhangzott, aztán Padlás, Jézus Krisztus Szupersztár stb. És mindez olyan színészek tolmácsolásában, mint Janza Kata és Csengeri Ottília duettben (R&J - Gyűlölet), Pintér Tibor (R&J - Verona), Kaszás Attila (Padlás - Fényév távolság), Sasvári Sándor, Dolhai Attila, Gazdag Tibor (aki Jóban rosszban sorozat Pongrácz főorvosura :)) stb.

Aztán az ének mellett a próza is helyet kapott, Mácsai Pál (Örkény egypercesek) és Sinkó László stb. előadásában.

És hát természetesen egy ilyen műsorból a humor sem hiányozhat, erről gondoskodott a Gesztesi-Gálvölgyi páros a híres „Gyúrúnk? vazze” produkcióval, „Nehogymá holmi megsztárok énekeljenek a gyerekemnek, vazze...” :)) Aztán a másik nagy nevettető, Koltai Róbert, aki nekem személy szerint az egyik nagy kedvencem, imádom a humorát! „Ej, was ist der Stein Tyúkmutter?” :))) „Edward König, english König reitet auf sein Pferd, so sagen was kostet der Walesi tartomány?” :))) Na meg a kopasz német fapofa esete az első sorban a kabaré 54. percében. :)) Koltai még énekelt is egyet, a Világszám c. filmje betétdalát.

A műsorban ugyan nem volt benne, de nekünk volt egy harmadik kabarénk is, nevezetesen az úrihölgyike, aki mellettünk ült, pontosabban mellettem. Figyelem nyugodtan az előadást, egyszercsak arra leszek figyelmes, hogy valami gyors mozgást végez a látóterünk jobb oldalán ezzel megzavarva azt (erről az jutott eszembe, mikor a múltkor úgy elbambultunk és ms meg közben integetett az autóból:)). Odanézek, hát a madamka legyezőt rántott és azzal hűtögette magát. Najó, nem mondom, elég meleg volt benn, szóval kaptunk egy külön bejáratú ventillátort is a terembe. :) Persze azért néha furcsa szagok is érkeztek a fuvallattal. :) Ja, egyszer meg sikeresen összefejeltünk Györgyivel, na az se volt semmi! :))

A műsor első felében hallhattuk még Friderikát a klasszikus Kinek mondjam el c. számával, valamint a Pa-dö-dö is eljött, pedig ők eredetileg nem is szerepeltek a fellépők között, de Falusi Mariann elmesélte, hogy bekéretőztek, amikor megtudták mi is az Alapítvány célja, úgy érezték nekik is itt a helyük. Eljöttek annak ellenére, hogy Lang Györgyi elég rossz állapotban volt, a hátával történt valami, és annyira fájt neki, hogy csak ülve tudott énekelni és a táncosgyerekeknek kellett lesegíteni a színpadról. Azt mondta valami olyasmi problémája van, mint Caramelnek. Egyébként ők 2 számot énekeltek, egy gyorsat (Kopog a cipő) és egy lassabbat, a Kell egy jó barát c. dalt, ami nekem nagyon tetszett, maga a dal is, meg az is, hogy süket-néma jelekkel mutogattak közben. :)

A gálaest első részét Kaszás Attila és a Fényév távolság zárta, majd legördült a függöny és szünet.A szünetben felfedeztünk pár ismert embert, meg beszélgettünk obj-al és ultraviolettel, aki hihetetlen nagy külső átalakuláson ment keresztül, fiatalodott kb 10 évet :)).

Aztán egyszercsak csöngettek, menni kellett vissza, jött a második rész. Felgördült a függöny, Ibolya már ott állt a színpadon, megszólaltak a Magyarország első hangjai, majd Ibolya énekelni kezdett. Félplaybeck volt, kórus sem volt, "csak" egy szem Ibolya a színpadon, a szokásos Magyarországos ruhájában. Nagyon szépen énekelt és végre mindenegyes hangot hallani lehetett, elejétől a végéig. A közönség díjazta is az előadást, vastapsot kapott (ahogy egyébként szinte mindenki az első részben), amire válaszul Ibolyka mégegyszer feljött a színpadra és ismét mosolyt csalt az arcunkra. Komolyan mondom, nem is ő lett volna, ha nem úgy jött volna vissza, ahogyan visszajött, fülig érő vigyorral, táncolva, mindenki felé hajlongva. Aranyos volt nagyon! Úgy éreztem (akárcsak a Megasztár idején), hogy amíg énekelt, Oláh Ibolyát láttuk, viszont aki visszajött az már Ibolyka volt. Ugye értitek...:) De ez kellett oda, így volt teljes. :)

Na, ezek után Claudia felkonferálta a Megasztár-koncertet. A társaság hiányosan érkezett, az első 3 helyezett, Caramel, Palcsó Tamás, és Tóth Gabi, valamint Pál Tamás hiányzott, így csak 8-an voltak: Kósa Ivett, Pflum Orsi, Kovács Timi, Bella Levente, Bálint Ádám, Bartók Eszter, Boogie, és Torres Dani. Elénekelték a Csillagdalt, majd mindenki 2-2 számot. Zenekar náluk sem volt, tehát félplaybeckeltek ők is. Ahogy a megasztár-koncerteken általában, most is bejött(ek) mindig valaki(k) a többiek közül vokálozni, táncikálni. Hát meg kell hogy mondjam a megasztárosok érezhetően kisebb tapsot kaptak, mint Ibolya és az első részben fellépet művészek. Pedig magukhoz képest nem voltak rosszabbak, sőt! De hát ugye ez egy színház, ülő közönség stb. tehát érthető. Azért Boogie itt is eljátszotta, hogy leugrott a közönséghez, na benne se csalódtam. :) Aztán az utolsó szám előtt Gesztesi feljött a színpadra és mondott pár személyes gondolatot, „Remélem ma este odafenn is jó buli volt...” Ezután a megások még elénekelték a Ne ébressz fel-t, majd hirtelen legördült a függöny és kész, vége.

Őszintén szólva nagyon tetszett az egész gálaest, csupán három bajom volt ezzel a műsorral. Egyik, hogy szerintem mondjuk Claudia mindig bemondhatta volna, hogy mikor ki következik és mit hallunk, mert sajna volt, amit én nem ismertem és kíváncsi lettem volna rá, hogy mi. A megások bezzeg 50x bemondták egymást minden dalnál. Meg persze, a végén is elköszönhetett volna a műsorvezető, így kicsit befejezettlennek tűnt. A másik, hogy engem egyes produkcióknál kicsit zavart, hogy sokan úgy olvasták a szöveget, pl. Gesztesi-Gálvölgyi kabaré. A harmadik pedig, hogy Ibolya sokkal inkább az első részbe illett volna, vagy pedig az egész műsor zárásaként tudtam volna elképzelni.

A végén kifelemenet a színházból még láttunk egy-két fellépőt is távozni, majd lassan mi is hazaindultunk. Obj, ultraviolet, köszi, hogy kivittetek az állomásra és nem az utolsó vonattal kellett jönnöm, hanem így elértem az eggyel előbbit. Bár a másnap korai kelés még így sem volt túl kellemes. Mindegy, megérte! :) Mindent összevetve, nagyon élvezetes este volt, köszönet érte minden fellépőnek! :)

jegy a gálaestre

A „Színész Árvákért Alapítvány” születése, céja:

Liptai Claudia és párja, Gesztesi Károly négy év után először lépett közösen színpadra az év egyik legnagyobb jótékonysági estjén, a Színész Árvákért Alapítvány gálaestjén a Thália Színházban. A gála célja, hogy hazai művészcsaládoknak és árva gyerekeknek gyűjtsenek pénzt. A szervezők szeretnének ezzel hagyományt teremteni, méghozzá az idők végezetéig. Gesztesi Károly fejéből pattant ki a nemes gondolat, hogy a színészárvák javára ilyen módon gyűjtsenek a jövőben minnél több pénzt. Létezik alapítvány a színészárvák megsegítésére, azonban hiába hirdették magukat az elmúlt években, szinte egyetlen fillér sem folyt be a számlájukra. Aztán Gesztesi Károly gondolt egy nagyot, és nekilátott a színvonalas gálaest megszervezésének.

„Ezt az alapítványt én hoztam létre a télen, és ezután minden évben tartunk egy gálaestet, melyre több színészkollégám is eljön szerepelni. A bevételt a rossz körülmények között élő színészcsaládoknak és az árva gyerekeknek szánjuk. Az utóbbi időben több színészkollégánk is meghalt, és úgy gondoltuk, tudunk segíteni a hozzátartozóknak. Eleinte saját pénzből támogattuk őket, most a belépőjegyek árával igyekszünk jobbítani a helyzetükön. Azt szeretnénk ha ez a gálaműsor ezentúl minden szeptemberben létrejönne, bevétele pedig segítené a színészárvák sorsának könnyítését. Bízunk abban, hogy ez az alapítvány túlél minket is, hogy a rászorultak még akkor is számíthassanak rá, amikor mi már nem leszünk.” (Gesztesi Károly)

Természetesen Claudia boldogan mondott igent, amikor párja a gála levezetésére kérte, de úgy érezte, nem tudna kellően felkészülni egy külön produkcióra. „Nagy erőfeszítés és sok idő lett volna felkészülni egy külön produkcióra, és erre nekem most nem volt lehetőségem. Viszont úgy érzem mindenkit kárpótoltak a zseniális fellépő kollégák(Liptai Claudia)

Sztárok az árvákért:

Sztárok az árvákért  

Sztárok az árvákért

Sztárok az árvákért

Szerző: szilvert  2006.02.22. 16:41 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ibolyasvisszapill.blog.hu/api/trackback/id/tr896383129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Régi tv2-es blogból áthozva (38) 2006.04.06. 17:43:02

Írta: szilvert Dátum: 2005-10-11 19:01:51 Sziasztok! Adri: Az Ibolyás verzióban nekem az nem nagyon tetszik, ahogy Glaci a zélet vizének a zizét izlelgeti, meg ahogyan Tvera énekel az sem igazán, ezért nem az a verzió szól most. Amúgy jól vagyok köszi és természetesen megyek pénteken. Ha te is, akkor találkozunk! Luca: Én is. Ms: Köszi, ott leszek! Pusssssssssssz Írta: Luca Dátum: 2005-10-11 15:23:28 Irtam Neked a blogtulajba Írta: Adri22 Dátum: 2005-10-10 14:30:27 Szia szilvert:Nagyon jó ez a szám! D Ibolyás verzió is kiri! H vagy? Jössz pénteken? Pusszka! Írta: msmester Dátum: 2005-10-10 11:44:53 "Hass, Alkoss" Klub http:// hass.blog.tv2.hu MEGHÍVÓ PÉNTEK ESTÉRE. Elhangzik az első dal a készülő COLOR című rock-színműből. Új intermezzo: hastánc. Vendégeink: Dér Heni, Kandech Evelyne és Schmidt Barbi. Írta: szilvert Dátum: 2005-10-07 20:10:55 Sziasztok! Csilla: Hogy feledkeznénk meg pont Rólad? ) Joe: Fogolmam sincs és arról sem, hogy mikor lesz, de majd MS úgyis kiírja, ha megtudja. Mondjuk azért jó lenne minél előbb tudni... Remélem minél többen ott tudunk lenni, szerintem ez a fellépés igazi különlegesség lesz! Pusssssssssz Írta: Joe Dátum: 2005-10-07 17:48:37 A Petőfi Rádió "Promenád" című műsorát hol is lehet élőben megnézni? Remélem én is ott leszek veletek! Pusszancs 7,17.45 Írta: csilla Dátum: 2005-10-06 21:31:42 Szilvert ha nem tévedek ott leszünk,ne feledkezzetek meg Rólam!!!!!!!!!! Egy évvel ezelött ilyenkor már boldog birtoskosa voltam Ibolya első cd-jének bízom benne hogy hamarosan meg lesz a második is. Puszi mindenkinek és remélem hamarosan találkozunk,mert az az igazság hogy hiányoztok,de ilyenkor arra gondolok hogy nem is olyan sokára jókat fogunk bulizni!!!!!! Írta: szilvert Dátum: 2005-10-06 18:02:48 Hamvadó cigarettavég - országos bemutató! ))))))))))))))))) Elvonási tünetek ellen - új dalok Ibolyától! Oláh Ibolya második lemezét készíti. A Magyar Rádió jóvoltából több olyan dal kerül az ország nyilvánossága elé 2005 novemberében, melyek nem mindegyike kerül az új lemezre. A Petőfi Rádió "Promenád" című műsorában a tervek szerint Ibolya mintegy hat dalt ad elő, köztük a rajongók által már régóta hiányolt "Hamvadó cigarettavég" című legendás örökzöldet. A Zsüti emlék-gálán előadott két dal mellé Ibolya várhatóan egy új dalt is megtanul, mely sehol máshol nem lesz hallható. Valószínűleg felhangzik még két Presser Gábor szerzemény, valamint - természetesen - a "Magyarország". A felvétel nyilvános, tehát a közvetítést az érdeklődő közönség a helyszínen is hallgathatja élőben. Ha törik, ha szakad ott leszek!!!!!!!!!!! ))))))))))))))))) )))))) Írta: Adri22 Dátum: 2005-10-04 10:14:43 Mókus! Én se megyek 7-én,mert dolgozok,de ahogy szilvert irta tuti h később is lesz előadás és akkor valamelyikre lemegyünk! Ígérem hugee! Pusszka! Írta: szilvert Dátum: 2005-10-03 16:21:42 Helló Mókus! Az okt. 7.-ire nem megyünk, leglábbis én nem tom, hogy vki menne, de októberben még van néhány időpont, és szerintem novemberi időpontok is lesznek majd. Szal valszeg valamikor később megyünk, nem az első bemutatóra. Majd még megbeszéljük. A jegyekről meg nem tok semmit. Pápá! Írta: Mókus Dátum: 2005-10-03 15:41:29 vki megy a babszinhazas izere? nem tudjatok van meg jegy?? kocc pusza!! pá :P Írta: szilvert Dátum: 2005-10-02 23:06:45 Ha van egy kis időtök, nézzetek be ide is: http://ewing.blog.tv2.hu/ Írta: szilvert Dátum: 2005-10-02 23:01:47 Joe: Majd meglátjuk, jó volna azért valamilyen formában meghallgatni. Írta: Joe Dátum: 2005-10-01 14:38:25 Sziasztok! Sajnos, ha jól láttam csak pár előadás lesz a Maszathegy-ből, legalábbis októberben. Asszem nekem most nem fog összejönni, de remélem, hogy vki meg tudja szerezni a zenéjét 01/14.35 Írta: szilvert Dátum: 2005-09-29 18:21:17 Szia Béla!! Dejó megint téged is látni a neten! Ráadásul itt a blogomban is! ) A hozzászólást pedig nagyon köszönöm! Puszi! Írta: Béla Dátum: 2005-09-29 07:38:29 Kedves Szilvi! Hosszú szünet után ismét benéztem a honlapodra! Csak felsőfokon tudok róla említést tenni! Gratulálok! Mint az írásaid, mint az egész szerkesztés szuper! A kis médialejátszó meg egyszerűen fantasztikussá teszi az egészet. Szeretettel Béla Írta: szilvert Dátum: 2005-09-28 11:42:11 Sziasztok! Csilla: Igen, már én is hallottam róla valamit korábban, csak nem ilyen konkrétan. Joe: Há hogy ne lennénk kiváncsiak, de ha jól értem "csak" a hangját kölcsönzi Ibolya. Györgyi: Valahogy bíztam benne, hogy Tőled megtudjuk a megfejtést! Köszi! Szóval, a Tháliában Pintér Tibor énekelte, itt a blogban pedig valószínűleg Németh Attilát halljuk. wpetya: Nekem is nagyon tetszik, de csak addig marad, amíg nem lesz valami új bejegyzés, mert akkor azért visszahozom Ibolya hangját! Pussssssssz Mindenkinek! Írta: szilvert Dátum: 2005-09-28 11:30:41 Bús piros vödör és a többiek Varró Dani már régen túl van a Maszat-hegyen – mostanában szerelmes verseket ír, valamint a Rómeó és Júlia fordításán dolgozik – a könyvből készült bábmusicalt pedig októberben mutatják be a Budapesti Bábszínházban Presser Gábor zenéjével. Elle: Hogy lett a Maszat-hegyből bábelőadás? Varró Dani: Igazából hamarabb kezdődött, még mielőtt a könyv elkészült. A bábszínházban szövegíróként közreműködtem a Csoda című cseh darabban és ezután kérdezték , hogy éppen miken dolgozom. Akkor jött szóba ez a könyv, amiben jó sok szereplő van és elég szövevényes, ezért át is kellett dolgoznom. Azt gondoltam, hogy megírom más formában, hogy én is szórakozzam, a történet is kicsit más lett, az egyes szereplőknek pedig külön dalbetéteket kellett írnom. Tulajdonképpen új mű lett belőle. Presser Gábor a Bús piros vödör hangja, Oláh Ibolya a baba arcú démont énekli, Benedek Miklós a Náthás angol költőt náthásan, Geszti Péter afféle kalóz-szerűség. És ott vannak a barbár takarítók, akik többször felbukkannak és barbárul kántálnak. Elle: Színészek is megjelennek majd a színpadon? VD: Nem, többféle érdekes bábtechnikát ötvöztek, az egészen pici marionett báboktól kezdve, a színpadot betöltő hatalmas bábokig. Írta: msmester Dátum: 2005-09-27 21:52:40 "Hass, Alkoss" Klub http:// hass.blog.tv2.hu Egy duettel mutatkozik be a blogban: Czető Roland Írta: wpetya Dátum: 2005-09-27 17:46:58 Sziasztok! Szilvert ez a dal jó választás volt! Tetszik! Írta: Adri22 Dátum: 2005-09-27 11:19:15 Szilvert! Oké!Ez igaz! DD jó volt msn kicsit talizni! D Pussz! Írta: Györgyi Dátum: 2005-09-27 11:04:06 Sziasztok! Ha jól emlékszem Németh Attila énekli a cd-n Verona hercegének a dalát. A Tháliában pedig valóban Pintér Tibortól hallottuk. Puszi mindenkinek! Írta: Joe Dátum: 2005-09-26 18:11:13 Oláh Ibolya Babaarcú Démonként? Kiváncsi lettem, Ti nem? 26SEP,18.08 Írta: csilla Dátum: 2005-09-26 17:23:27 Igen,pár héttel ezelött volt az M1 Kulturális műsorában, 2005.09.22.Presser írja a zenét, ún:bábmusical lesz. Írta: szilvert Dátum: 2005-09-26 11:11:39 Nem tom láttátok-e, egy másik Ibolyás blogba olvastam: "Tudtátok, h készül a Túl a Maszat-hegyen című zenés kalandlemez, amin IBOLYA, Geszti, Soma és Presser is énekel, s októbertől a Bp.-i Bábszínházban játszani is fogják." Bővebben itt (szóközök nélkül): http://www.budapest-babszinhaz .hu/ main.php )) Írta: szilvert Dátum: 2005-09-26 11:03:46 Hellósztok! MSE: Oké , bár ezen a felvételen se tudom, ki énekel... Ha valakinek van tippje, lécci írja be! Zoltán: Köszi. Igen, minden ember mindent másképp lát, másképp él meg, hisz minden ember különböző...szerencsére. Pusssz Írta: Zoltan Dátum: 2005-09-26 00:07:32 Szia szilvert! Nagyon jó lett a beszámolód, mint mindig... Te teljesen másképpen fogod meg a lényeget, mint sok más átlagember... Tényleg nagyon eredeti és élvezetes, jó volt olvasni és átélni... Írta: MSE Dátum: 2005-09-25 23:55:06 Köszi Szilvert! :-) Holnap átmegyek Árpihoz és meg fogom hallgatni, mert tudod, nálam nem lehet.. puszi 2005.09.25. 23:55 Írta: szilvert Dátum: 2005-09-25 17:39:51 Nyugi, a háttérzene csak pár napra változott meg a bejegyzés kedvéért! (Rómeó és Júlia - Verona) 2005. 09. 25. 17:39 Írta: szilvert Dátum: 2005-09-25 16:01:04 MSE, az legelső szám a Rómeó és Júliából volt a Verona (Őrült világ), szerintem is az volt az egyik legjobb! Abban viszont nem vagyok biztos, hogy ki énekelte, kizárásos alapon gondolom, hogy Pintér Tibor lehetett, de őt nem nagyon ismerem, úgyhogy nem tudom biztosan. Írta: MSE Dátum: 2005-09-25 15:48:26 Szia Szilvert! :-) Nagyon jó a beszámolód, részletes, és én is hasonlóan éltem meg az estét, mint Te, ezért olyan volt, mikor olvastam, mintha én írtam volna :-) Hát ez bonyolult lett, de Te úgyis érted! Nekem is ez volt a fő negatívum, hogy nem konferálták fel, hogy ki következik, ezért én még mindig nem tudom, hogy ki volt az a férfi, aki a legelső fellépő volt, és mit adott elő? Ő nagyon tetszett nekem, mármint ahogy és amit énekelt :-) ÉS VÉGRE LÁTTAM BÁLINT ÁDÁMOT KÖZELRŐL!!! :-)) puszi Írta: szilvert Dátum: 2005-09-25 15:18:29 Sziasztooook! Györgyi: Igen, szerintem is jó döntés volt, mindenképpen megérte! Adri22: Amit látod, voltunk! Mé nem mondtuk? Há mé nem kérdezted? Obj, ultraviolet: Nagyon hálás vagyok a fuvarért, tudom, hogy rátok is mindig számíthatok ilyen esetkeben. A beszámolóval kapcsolatban: igyekeztem, de igazából én imádok ilyen beszámolókat írni (persze csak ha van ihletem ), mert közben én is újra átélem az egészet, meg még meg is marad a nyoma. Mókus: Köcci! Rossi: )))) Pussssssssssssssssz! Írta: Rossi Dátum: 2005-09-25 14:27:21 Nagyon klassz beszámolót irtál. Gratula... Lehet ,hogy már el se kell mennem a rendezvényekre,csak elolvasom a beszámolód, s elhiszem ill. azt hiszem ,hogy ott voltam... /..Na azért nem szabadultok meg tölem ilyen könnyen,../..., pusssz Írta: ultraviolet Dátum: 2005-09-25 12:06:48 Szióka Szilvert! Nagyon igényes beszámolót készítettél. Kiérzik belőle, hogy szívvel-lélekkel csináltad. Ugyan úgy, mint az ott fellépő előadók mindegyike a maga dolgát. Puszi: uv Írta: Mókus Dátum: 2005-09-25 00:39:55 allati a beszamolod, mint mindig!! Gratla erte!! Pusza!! Írta: obj Dátum: 2005-09-24 22:45:15 Szia Szilvert! Nagyon klassz és részletes beszámolót írtál a gáláról, meg a képek is nagyon jók ráadásul, szóval nagyon jó volt így elolvasva újra átélni az akkori estét. az meg természetes, hogy velünk mindig eléred a vonatot Írta: Adri22 Dátum: 2005-09-24 20:31:51 Ti voltatok? Nem is mondtátok tegnap msn-en! Bizti jó lehetett ha ibolya és Eszter is ott volt! DDD H Dolhai Attiláról ne is beszéljek! DD Pusszka! Írta: Györgyi Dátum: 2005-09-24 20:19:24 Jó ismét felidézni a 18-ai estét, még ha csak így gondolatban is! Szerintem nagyon jó ötlet volt, hogy végülis elmentünk! Na és az is, hogy bejegyzést készítettél róla! Puszi! .
süti beállítások módosítása