Tiszadob, IBK találkozó, 2005. július 15-17

(csak úgy röpködtek az „úúúristeeen!”-ek lépten nyomon...:))

Ez most kicsit rendhagyó beszámoló lesz, valszeg egy kicsit zavaros, azt fogom leírni, ami épp bevillan, amik a legjobban megmaradtak bennem a hétvégéről. 

4:30-as kelés, 5:40-es Szfvári vonattal irány Bp Déli, metró+metrópótló busszal Keleti. Megérkeztem. Györgyi, Emese megvan, de hol van Adri? :) Na jóvan, ő is megvan, de hogy került oda? Mindegy, lényeg, hogy megvagyunk mind a négyen. 8:05-ös IC, 21. kocsi, 44-47 szék. Mekkora ablakok, milyen kényelmes, légkondi, és tiszta wc, tükör, papír wááá! :) És az a „drááága kávé”, ami 2x is elment mellettünk, ugye Emese?! :)

Debrecenben leszállás, van 45 percünk, üldögélünk a padon, kaja, pia, walman, póló, fényképezés! Huh mingyá megy a vonatunk, indulni kell, de hányas vágány? 1-es? Nem! 3-as! Nem! 1-es! Nem! mégis csak a 3-as! Futás az aluljáróba! Egy srác elhagyja a papírjait. Emese utánakiált: „Fiúúúúúúúúúúúú! Fiúúúúúúúúúúúú!” :)) Minthacsak Pressert vagy Pál Tamást hallottuk volna! :DD Kitör a röhögés! :D Felszállás a lovaskocsira, ami igazából vonat volt, de jól álcázta magát! :) Zötykölődés Tiszalökig, barkóba, „valakinek a valamije?” röhögések, megsülünk, elolvadunk, légkondiról csak álmodunk, hol van ez az IC-hez képest? És ez a zötyögés, csúcs! Aztán: meghalt a tehén Györgyi? Vagy csak alszik, szellőzteti az alvázát! :) „Csipkebogyó van az árok parton, hejj!” Vagy hogy is volt?? Jajj, bocs, most kaptam az infót, hogy nem csipkebogyó, hanem szeder! :DD Na mindegy, már kezdett elborulni az agyunk, de végül csak kibírtuk valahogy.

Tiszalökön leszállás. Levegőőőőőőő!!! Végre! wc, kaja, pia, fényképezés. Van kb. 45 percünk, aztán indulás a buszmegállóhoz! Dumás kiscsaj beinteget, és csak nyomja, nyomja a szöveget, meg kérdezget egyfolytában. Már javában kerülgetjük a forró kását…Egyszercsak robban. „Jéé, nektek egyforma a karkötötök!!!...Meg neked is!...Meg neked is!!” :DD Huhh! :D Aztán vééégre jön a busz! A kiscsaj tovább fossa a szöveget ezúttal szerencsére már másnak, aztán leszáll. Mingyá mi is leszállunk, készülődni kell, jön az utolsó megálló: Tiszadob-autóbuszforduló. Már csak mi 4-en vagyunk a buszon, még szerencse! Mert…rágó ragadt a buszablakra, hejj! :)) Placcccs! :)…Bocsánat, de olyan tiszta volt az az üveg…tök aszittem, le van húzva! :)) Kijött még a könnyünk is a röhögéstől, alig bírtunk leszállni!

Végül csak lekászálódunk, Earthman csatlakozik hozzánk, az eső cseperegni kezd, de nem vészes, pont jóljön egy kis frissítőnek! Megyünk, megyünk, nemsokára megpillantjuk az ismerős tornyokat... 

Tiszadob, Andrássy kastály (fotó: szilvert)

Beérünk a kastélyba, szobakulcsok Apácskánál, de Apácska sehol! Várunk, várunk…jön egy kis aranyos, vad, hiperaktív csajszika, a kis kakukk, aki feldob minket, majd hirtelen egy mondat, és annyi…teljesen lehangolódunk…Egyszercsak visszajön Apácska, kisebbik lánya felvisz minket a szobánkba, ami ezúttal a másodikon van, a 203-as. Két egybenyíló részböl áll. Kívül egy kinyitható kanapé, asztal, székek, szekrények, tükör, hűtő, a belső részében 2 duplaágy, egyiken Györgyi és én, a másikon Emese és Adri, szekrények, éjjeliszekrények, asztal, székek. És innen nyílik a saját különbejáratú füdőszobánk! Berendezkedünk. Na akkor látogassuk meg a többieket, akik már előttünk odaértek, ők is a másodikon vannak. Üdvözöljük őket. Mókus, Mókusmama, Csilla, kislánya Viki, zsuzsi-makó, Bianka és Zoltán.

Elmegyünk sétálni, messziről feltünik Ibolya, Pisti és Füles…megyünk tovább a Tiszapart felé, mi Györgyivel kicsit leszakadunk, besétálunk az erdőbe, szúnyogok hada rohamoz meg minket, jövünk is kifelé, beszélgetünk erről-arról…komoly dolgok is szóba kerülnek…Majd vissza a kastélyba, utbaejtjük a kávézót, elmegyünk a boltba, hívatlan kísérő csatlakozik hozzánk. Visszajövünk, fel a szobába, császkálunk erre-arra, elvagyunk, dumálgatunk. Lassan a többiek is szálingóznak, Kicsi, Vivi, Makka, Ildó, többiek…

Kastélyban a 2.-on 211-es ajtónál Csilla kitárt karjába fut Viki…majd lemegyünk megint sétálni a faluba, hívatlan kísérőnk ismét velünk van...Egyszercsak telefon Györgyinek…pénz…összefogás…a Gyermekváros lakói…segítségnyújtás…barátság…végül minden kiderül és mindenki megkapja, kinek mi jár.

Este lemegyünk a kávézóba, többiek visszajönnek a fociból, Ibolya is, leülünk…ki ide, ki oda…vetítés, Ibi, Queen…szarul vagyok, szar hangulatban…felmegyünk a szobába, beszélgetések…mi lesz…fürdés, alvás?...hát valszeg, nagyon úgy néz ki...de nem! Éjfél körül kopogás az ajtón, Emese ajtót nyit...szellemjárás :) Makka: „szellem vagyok?” :)) Ekkor fordul a kocka. Innentől kezdve valami megváltozik, jó kedvem lesz és nem csak nekem. :) Csodás szombat következik. Lemegyünk mi is a többiekkel éjszaka, el a kollégiumhoz Mikiért, majd le a Tiszapartra. Leülünk, Miki gitározik, énekel, néha mi is vele, jön egy kutyus, meg két hapsi, akik épp kaját sütöttek, de a zene odacsalta őket is. Elég hideg kezd lenni, visszamegyünk ki-ki a szobájába, aztán irány a fürdőszoba, de hoppá...nincs villany a fürdőben! :) Dejó! Sötétben kell fürödni…de kit érdekel, mindenki mosolyogva alszik el. :)

Reggel 7-kor a kis különbejáratú kakaskánk felkukorékol minket! :) Na jó, fél 8-ig még ad egy kis lustálkodási időt! Aztán tali Csilláékkal, Mókusékkal és irány a kajálda, reggelizünk. Mármint aki nem diétázik! :) Kávézóban ülünk, jön egy telefon, megérkezett Angéla! Kirohanunk hozzá, üdvözöljük őt és kísérőjét. Felvisszük Csilláék szobájába, körbeülünk, Angéla mesél, dedikálja verseit, amiket nekünk hozott, Miki gitározik.

Miki gitározik (fotó: szilvert)

 Györgyi odaadja az ajándék Ibis pólót Anginak. Szólunk Makkáéknak, ők is bejönnek. Aztán oszlik a csapat, mennek vásárolni, ki erre, ki arra, páran maradunk, beszélgetünk, kislány a zongoránál (Viki :)). Lemegyünk a kávézóba, levisszük Angélát is, körbeüljük Ibolyát, Angi felolvassa és átadja Ibinek írt gyönyörű verseit, aminek láthatóan nagyon örül Ibolya, sőt meg is hatódik...és beszélgetnek, beszélgetünk. „Nekem is kell egy ilyen póló, egy fekete S-es póló rendel!” :) „Visszatérve a kérdésedre a válasz..” ..lemez…koncik…bulik…tetkók…vizslák…”Hol van a kutyám?” Füles Györgyi alatt alszik :)) Aztán egyre többen leszünk, Anginak meg közbe sajnos mennie kell…mi meg közben el is felejtünk ebédelni menni…mindegy, nemsokára jön a vacsora! Előtte még lemegyünk egy kicsit a partra levegőzni, fürdeni, gyönyörködni a tájban, csodaszép ez a hely! Egyszerűen mesés!

Tisza-part (fotó: szilvert)

kilátás a kastély ablakából (fotó: szilvert)

 a kastély előtt (fotó: szilvert)

 a Tisza-parton (fotó: szilvert)

Míg Emeséék strandolnak, Györgyivel elmegyünk csavarogni a labirintusba.

Papucsom letöri a kisujjaimat, már majdnem amputálni kell, jajjj...:)...felmegyünk, még jó, hogy egy ápolónőnél mindig van ragtapasz meg ilyesmi, köszi Györgyi!

Aztán gitárhangokat hallunk...valaki énekel, megyünk a zene után, kicsit dejavu érzésem támad, pont mint februárban..:)...

Na eljön a vacsoraidő, mindenki farkaséhes (mondjuk én nem:)), mivel ugye az ebéd kimaradt...elindulunk a kajálda felé, szembejönnek páran, kezünkbenyomják a kaját, valami konzerv...leülünk piknikezni a szabadban, és a kutyusokkal együtt megvacsorázunk… 

a kastély mögött, séta (fotó: szilvert)

Csilla és Viki (fotó: szilvert)

A kis Viki röhögőgörcsöt kap, olyan csendes volt egész eddig, ilyennek még nem láttam, de nagyon aranyos, alig bírja abbahagyni! :)…Dörög, mindjárt esik, menjünk be, fel a szobába...na most mi legyen?...hopp egy telefon...msmester Györgyinek...menjünk le...

Irány a kávézó...ott meg már javába megy a buli, tánc meg minden! Leülünk, iszogatunk...na táncoljunk? Ilyen kivilágításban a kávézó közepén...huh :)) Majd mindjárt! :) Ms, Ibi...közvetlenség...mosoly...„Nem jöttök?”...„Gyertek ti is!”...Fehér zokni, ja nem...az cipőőő?:)...na Csilla röhögőgörcsöt kap (mint nemsokkal azelőtt Viki, láccik hogy rokonok! :)), pedig én semmi vicceset nem mondtam, de télleg, ez meg röhög, kijönnek a könnyei, és a nevetése rám is átragad,  Csilla söre a táncolók felé vándorol...na akkor mosmá télleg irány a „táncparkett”! Csillának eszébe jut a „zokni” és má megint elkezdünk röhögni „Mit nevettek?” :))...aztán meg a bébiőr...a „torony meg beinog”...Na, szóval kicsit táncolunk mi is, bár azt táncnak nem nevezném, de nagyon jó az egész! Aztán kicsit alábbhagy a hangulatom, visszaülök, húznak a többiek, de táncolni már nincs kedvem, inkább üldögélek, de nagyon jó még nézni a többieket. Aztán éjjen, telefon Joe-tól, nemsokára itt lesz! Kimegyünk, üdvözöljük, de hol van már? Közben odajön két kis ázott kutyus, Györgyi a nagy kutyarajongó meg nem győz vizes kutyát simogatni. :)) De hát mit tegyünk, olyan „jófejek”..! :) Na, végre télleg megjön Joe, új séróval, bejön, megkajál, aztán ő is birtokba veszi a „táncparkettet”. :) A végén meg Miki bemutatja tánctehetségét is, fantasztikus miket tud! :) Egyszercsak vége...lekapcsolják a zenét, megyünk felfelé a szobába, Joe mesél a vizitúrájáról, kis kakukkocskánkat visszakísérjük, visszamegyünk, megfürdünk a sötétben, aztán lefekszünk...és ismét mosolyogva elalszunk. Emese kicsit rosszul van, vagy inkább túl jól? :) Nem is tom...de reggelre mindeki kipiheni magát, még a kis kakukk is elalszik és a 7 helyett most szerencsére csak 8-kor jön ébreszteni minket. :)

Reggeli, egy utolsó séta a partra, csomagolni kell, 13:25-kor megy a vonatunk az állomásról. Becuccolunk Zoltán kocsijába, ebéd után majd kivisz minket...megyünk ebédelni, de már menni kell, elbúcsúzunk mindekitől...Ms és az ő nagyobbik macskája..:)..sebaj péntekre meglesz az új CD! ”Szalonnasütésen nem maradtok?”...Hát még ha tudtuk volna előre...de így sajna ebből kimaradtunk, pedig biztos nagyon jó volt. Mindegy, így is csodás volt a hétvége, főleg szombattól. Zoltán kivitt minket, Györgyit, Adrit és engem az állomásra (Emesét meg hazavitte Joe), aztán visszament és asszem nemsokkal utánunk ők (Mókus, anyukája, Csilla és Viki) is elindultak, csak a többiek maradtak szalonnasütésen...

Szóval állunk a Tiszadobi „főpályudvaron” :), várjuk a vonatot, jujj februárban milyen szélviharban kellett ott annál a lerobbant viskónál várnunk és fagyoskodnunk 2 órát a felsővezetékszakadás miatt, miközben sehol egy lélek...egész furcsa volt, hogy most meg dög meleg volt, ragyogó idő, és hulla pontos vonat! :)

a Tiszadobi állomáson (fotó: Adri22)

És amilyen kalandos volt februárban a hazautunk, most meglepő módon olyan simán ment minden. Ohat-Pusztakócson és Füzesabonyban kellett átszállnunk, de minden ment, mint a karikacsapás! Bár a végén, Füzesabonytól a Keletiig a vonat zsúfolásig teli volt, nem jutott nekünk ülőhely, így két és fél órát állhattunk...volna:) a Keletiig, ha Györgyinek nincs az a jó nagy és puha táskája, amiben nem volt semmi törékeny, illetve a fene tudja mi volt benne, mindenesetre nem bökött.:) Aztán a Keletibe elbúcsúztunk Györgyitől és Adrival rohanás a Délibe. Metrópótlóval+metróval pont koppanásra elértem a Fehérvári vonatot, percre pontosan akkor értem oda, mikorra ki volt írva a vonatom indulása. Adrinak még jegyet kellett volna vennie, ezért ő úgy döntött elmegy villamossal én meg odarohantam a vonathoz. Nagy lélekszakadva, mindenkit fellökdösve felszálltam, leültem. Erre???? Bemondják, hogy 10 perc késéssel indul!!! Jellemző! Na nem tudtam sírjak-e vagy nevessek! :) Mindegy, a lényeg, hogy elértem! Így este 8-ra már otthon is voltam.

Mindent összevetve csodálatos volt a hétvége, az „úúúristeeen!”-ek hétvégéje..:)) és nagyon örülök, hogy ott lehettem Veletek! Nagyon remélem, hogy lesz még Tiszadobon találkozó, és megismételhetjük ezt a felejthetetlen pár napot!

búcsúkép a parkban (fotó: Joe)

Elnézést kérek azoktól, akiknek egy-két dolog kicsit kínaiul hangzott a beszámolómban, ez most főleg azoknak készült, akik ugyanazt élték át, amit én. Sajnálom, máshogy nem tudom leírni...Ez van.

El kell jönni, ott kell lenni... :)

Szerző: szilvert  2006.02.21. 22:00 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ibolyasvisszapill.blog.hu/api/trackback/id/tr136383139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Régi tv2-es blogból áthozva (74) 2006.04.06. 17:52:11

Írta: szilvert Dátum: 2005-08-14 22:24:36 Holnap elutazom, szerda estétől leszek kövire! 2005. 08. 14. 22:24 Írta: szilvert Dátum: 2005-08-14 10:10:26 Budapest, Felvonulási tér 2005. augusztus 18., ARC-kiállítás rendezvény tervezett programja: 19:10 TÁP Színház: Etchno (megnyitó tánc) 19:20 Megnyitó beszéd 19:25 Belga 20:00 Balkan Fanatik 20:30 Divatbemutató 20:50 Geszti Péter rövid beszéde 20:55 Oláh Ibolya és a kórus 21:00 Beatrice 21:50 TÁP Színház: Etchno (finálé) 22:10-23:00 R-Go Írta: szilvert Dátum: 2005-08-14 10:09:09 Sziasztok! Joe: Köszi! Jah, majd megbeszéljük még! Jó utat! Adri: Sztem valakihez biztos beférsz még, ne aggódj! (úgy tom zsuzsi-makó ibofannal megy, talán még te is beférsz hozzá, nem?) Pusz Írta: Adri22 Dátum: 2005-08-13 22:05:31 Sziasztok! Lehetne egy nagy kérdésem ill. kérésem? 19-én 21:00-kor kezdődik a koncert Aszódon és lemenni még letudunk zsuzsi-makóval,de vissza már nem tudunk jönni!Esetleg van még két hely valakinek a kocsijába nekünk? Pusszka és köszi! Írta: Joe Dátum: 2005-08-13 12:06:58 Naná, hogy van helyed nálam! , ahogy ezt KCS-ba írtam is. Jó ötlet a kocsi találkozó, bár én 4-ig dolgozom, de erre még visszatérünk...csütörtökön meg tudjuk beszélni a részleteket. Pussy, nem soká borítok, megyek Makádra... 12.04 Írta: szilvert Dátum: 2005-08-13 11:08:34 Szia Joe! Én sztem valamikor még korábban felmegyek vonattal Györgyihez, mert ott fogok aludni, szóval nem Rossival megyek Pestre. Aztán, hogy utána Pestről Aszódra hogy megyek, azt nem tom. Mivel ott leszek Györgyinél, szerintem vele és Emesével együtt leszek/megyek szokás szerint. Őket meg Te viszed, nem? Szóval szerintem veled megyek én is, ha van még hely számomra! Nem tom Rossi kiket visz, de sztem vagyunk annyian, hogy az ő kocsija is tele lesz! Valahol találkozhatnának a kocsik és akkor egymás után mehetnénk. Hmm? Írta: Joe Dátum: 2005-08-13 10:19:35 Szilvert, Te Aszódra velem vagy a Rossival jösz-mész? 13AUG,10.17 Írta: Adri22 Dátum: 2005-08-12 13:34:04 szilvert:Nem változtatom meg a nevemnél a számot!Igy legalább látom h mennyi ideje vok IBK-tag! )) Tök jó! Lehet h 18-án talizunk! Pusszka! Írta: szilvert Dátum: 2005-08-11 20:21:04 Na, szasztooooook! Csak most értem haza! Végülis egy nappal tovább maradtam! MSE: Nem láttam...de felvettem! ) Még nem néztem meg, de nemsokára megnézem! Csilla, Rossi: Hát persze! De már jövő hét elejére megint esőt mondanak...mindegy, csüt az nem a hét eleje! Mondjuk engem nem érdekel ha sz.ar idő van, csak tartsák meg! Persze egy ilyen dalhoz tiszta égbolt és ragyogó idő lenne az igazi! Adri: Oké! És utólag is Boldog Szülinapot! Akkor most már Adri23 leszel? :P wpetya: Nincs mit! Nekem is nagyon tetszik az eredeti is! Az Algriát is és a Magyarországot is nagyon szeretem! Fantasztikuuuuuuuuuuuus!!! Kisrocker: De örülök, hogy írtál!!! Látom a blogod is kezd feléledni megint! Majd válaszolok neked mailben! Pussssssssssssssssssssssssss ssssssssssssz! 2005. 08. 11. 20:20 Írta: MSE Dátum: 2005-08-11 20:17:09 Sziasztok! Adri, gratulálok, Nagyon Boldog Szülinapot kívánok! -Egy napon születtél Apukámmal, most lett volna 68 éves...- Akkor 18-án remélhetőleg talizunk mindannyian (ha minden jól megy, mégsem kell mennem Nagykanizsára :-)), és végre már élőben is hallhatjuk majd a Dalt! puszi Mindenkinek! Írta: Kisrocker Dátum: 2005-08-11 19:18:51 Szia! Hogy lehet egy bejegyzéshez több képet rakni? beírnád a blogomba? Nagyon jó a Magyarország!Imnádom! Puszillak! Írta: Rossi Dátum: 2005-08-11 13:43:05 Adri22! Hát akkor nagyon BOLDOG SZÜLINAPOT! Pusssz Írta: Adri22 Dátum: 2005-08-11 12:55:27 Sziasztok! Szilvert:Ha mindenigaz akkor 18-án és 19-én is tudunk talizni és akkor odaadom a cd-det! DDD Remélem semmi nem jön közben!vétek lenne kihagyni főleg a 19.-i koncertet! Én Körmenden vok és 10-én voltam 23 éves! ) Hogy öregszem mi! :PPP Hiányoztok! Pusszka! Írta: wpetya Dátum: 2005-08-08 21:46:27 Csá! Szilvert nagyon köszönöm, sikerült megkapnom az emilt! Nagyon jó az Alegria! Vajon ki szerezte, ki énekli az eredetit, és miről szól? Írta: Rossi Dátum: 2005-08-08 20:10:37 Hali! Én is láttam a Mokkát...... Remélem a " háttérharcok" nem veszik el teljesen a kedvét és kilábal ebből a hullámvölgyből.... Mindenesetre mi ott leszünk, . rajtunk nem fog múlni...Ugye??? A dal egyébként fantasztikus!! Pusssz Írta: csilla Dátum: 2005-08-08 18:48:10 Egyik szemem sír a másik nevet a mai Mokka után,azóta nem változott semmi!!!!!!! 18-án mindegy milyen formában ott találkozunk és 19-én is,bulizunk egy hatalmasat,jöhet bármi eső ,zivatar ott a helyünk!!!!!!!!! Puszi mindenkinek!!!!!!!!! Írta: MSE Dátum: 2005-08-08 08:59:18 Szia Szilvert! Akkor biztos nem láttad a Mokkában.. Olyan kis szomorú volt, mondta is.. meg a lemezzel kapcsolatban is bizonytalan volt..felvettem, számíthattok rám! Írta: szilvert Dátum: 2005-08-07 20:35:04 Holnap hajnalban elutazom, nem leszel netközelben, szerda este leszek újra! Sziasztok! 2005. 08. 07. 20:33 Írta: wpetya Dátum: 2005-08-07 14:58:46 Megkaptam köszi! Írta: szilvert Dátum: 2005-08-07 13:59:38 Nem, ilyenről szó sem volt, honnan lenne meg...? Nekem csak az eredeti van meg! Az emilemet meg nem tom miért nem kaptad meg...megpróbálom mégegyszer leküldeni! 2005. 08.07. 13:57 Írta: wpetya Dátum: 2005-08-07 13:38:02 Szilvert úgy emlékeztem mintha azt mondad volna, hogy megvan az Ibolya változata is az Alegriá-nak. Írta: wpetya Dátum: 2005-08-07 13:35:34 Szilvert! Az emilt nem kaptam meg! 2005; 08.07; 13:35 Írta: szilvert Dátum: 2005-08-07 11:07:29 Sziasztok! Györgyi: Te és a cserélgetés! ) Már megszokott dolog! És mindig sikerült is, mért pont most ne sikerülne, amikor már ilyen nagy gyakorlatod van benne!! Azért majd tájékoztass a fejleményekről! Az idővel meg nem lesz probléma, mondom már megrendeltem a jóidőt! MSE: Igen azért jól elvoltunk így is! 18.-án meg ki tudja hánykor lesz Ibolya, az is lehet, hogy még pont el tudod csípni!!! wpetya: Ibolyától??? Nekem csak az eredeti van meg (az Ibolyásat még nem is hallottuk!). Az OIRO-ról letölthető egy részlet az eredetiből. Amúgy írtam mailt, nézd meg! Na akkor remélhetőleg 18.-án lehull a lepel végre a várva várt Magyarország c. dalról! Ott találkozunk! Na meg persze 19.-én is! Pusssz Nektek! Írta: wpetya Dátum: 2005-08-07 03:15:27 Szia Szilvert! Ibolyától az Alegriá-t Honnan töltötted le? Hali! Írta: MSE Dátum: 2005-08-06 16:30:42 Sziasztok! Hát 18-án én lehet, hogy csak késő este érek be Pestre...tudjátok, Nagykanizsa, OBI betöltés :-((...de legalább a 19-ém tutti... dehát majd meglátjuk, hogy mi lesz! Sajna Ibolyát nem hallhattuk énekelni, de azért az a kis találkozás-beszélgetés jó volt! puszi Mindenkinek! Írta: Györgyi Dátum: 2005-08-06 01:59:54 Sziasztok! Rám is számíthattok, legalábbis mindent megteszek ennek érdekében. De ehhez sajnos szokás szerint még 1-2 csere szükségeltetik. Remélem ezúttal az égiek is kegyesek lesznek hozzánk! Puszi! Írta: Adri22 Dátum: 2005-08-06 00:07:20 igaz h én körmenden leszek,de ki nem fogom hagyni se a mokkát,de az Naplót! :P Pusszka! Írta: szilvert Dátum: 2005-08-05 20:20:21 Szia Rossi!!!!! Naná, hogy próbálkozunk! És talán ezúttal sikerrel is járunk! Szeretem a 18.-ákat, nekem mindig szerencsés szokott lenni! Egyébként meg már megrendeltem a jóidőt! Addig is vasárnap Napló, hétfőn Mokka! Pussssssssssz! És mégeccer köszi a fuvart! Írta: Rossi Dátum: 2005-08-05 19:23:18 Na igen, de azért mi ellenörzésképpen elsétáltunk a helyszinre is.....lehet ,hogy18-án megint próbálkozhatunk???? 2005-08-05. 19:25 Írta: szilvert Dátum: 2005-08-05 15:36:48 Nah, a sz.ar idő miatt elmaradt az ARC megnyitó! Írta: szilvert Dátum: 2005-08-03 22:59:40 Helló Mókus! Naná, h megyünk! Még szép, ezt kihagyni?! CD forrás, kellékes, hát ja, megvan a munkamegosztás! ) Na, akkor holnap! Pussz AKI TEHETI JÖJJÖN EL AZ ARC KIÁLLÍTÁS MEGNYITÓRA HOLNAP! MEGÉRI!!! Írta: Mókus Dátum: 2005-08-03 21:53:16 Ohh mar regen voltam ittt D Gyorgyi mint CD forras DD :P Adri mint volt kellekes DDD :P Írta: Mókus Dátum: 2005-08-03 21:50:51 Csá, Holnap remelem jottok DD Írta: Adri22 Dátum: 2005-08-02 13:30:01 Szilvert! Oks! Írta: szilvert Dátum: 2005-08-02 11:53:38 Hellósztok! Adri: Fogalmam sincs még, hogy hogy megyünk 19.-én, az is lehet, hogy kocsival, még nem tom biztosan. Györgyi: Wáóóó! Ez tök jó! Még aszittem a vége az lesz a történetednek, hogy a családod is eljön! Az "ajándékot" nagyon szívesen! Megkaptam én is a mailedet, akkor szerdán várom a hívásodat, és megbeszéljük, mikor és hol! Konci után pedig hazajövök vonattal. Vagy valaki hazahoz megint? Mondjuk még nem beszéltem vele......majd meglátjuk! Pussssssz mindenkinek! Írta: Györgyi Dátum: 2005-08-02 01:37:17 Sziasztok! Nem tagadtak ki! Bár az elején volt egy kis morgás, hogy "arról volt szó, hogy 2 hétig itthon maradsz", meg ilyesmi, aztán meg majd hanyatt estem a döbbenettől mikor közölték (Ők velem), hogy aug. 4-én Oláh Ibolya fog fellépni a Felvonulási téren és, hogy milyen gyönyörű számot énekel: Ekkor már elmondtam nekik, hogy hát igen, éppen arra mennék. Utána még Anyu hozzátette, hogy néhány ismerőse nem tudta, hogy ki énekli a dalt, de Ő rögtön felismerte. Hát mondjuk ezen nagyon nem csodálkozom, hiszen akarva - akartatlanul hallott már Ibolyától itthon pár számot. Szóval én is megyek 4-én, most már tuti! szilvert!: Köszi az emaileket, főleg az "ajándékosat", nagyon örültem neki. Puszi! Írta: Adri22 Dátum: 2005-08-01 23:53:10 szilvert:Oké!De nekem a 19.-e még nem 100%!Szabadnapos vok,de közben lehet h lesz másik progim amit már előre lebeszéltünk csak időpontot nem!Vonattal mennétek? Pusszka! Írta: szilvert Dátum: 2005-07-31 19:21:57 Györgyi: Írtam egy rövidke emilt! Írta: szilvert Dátum: 2005-07-31 18:45:09 Adri: Akkor úgy néz ki, hogy majd csak 19.-én találkozol velem is meg Györgyivel is, úgyhogy Györgyinek nem kell postásnak lennie! Írta: szilvert Dátum: 2005-07-31 18:41:18 Sziasztok! MSE: Jaja én tutira megyek 4.-én! És köszi a képeket előre is, várom! Rossi: Nahát, Te is jössz 4.-én? Dejó! Én is! Jah, amúgy a Te névnapodról biztos mindig megemlékezek, anyukám is a druszád! Györgyi: Igen az az a CD! Mindegy előbb-utóbb meglesz, türelem CD-t terem! És most már elolvastam a tegnapi emiledet is, csak a freemaileset nem nézem minden nap és ezért rá se gondoltam, h oda írtál! Hát egyébként, ahogy olvastam, igen, télleg működik a telepátia! Figyi, 4.-én muszáj jönnöd még akkor is, ha kitagadnak! Viszont ha nagyon körülményes lenne a szállásom, akkor azt inkább hagyjad, semmiképp nem szeretném, hogy miattam kerülj bajba!!! Puszi mindenkinek! Írta: MSE Dátum: 2005-07-31 16:38:30 Szia Szilvert, és Mindenki! Hát ez tényleg ÖRÖMHÍR!!! :-) Akkor 4-én talizunk, de várom már! Szilvert, írok majd mailt, és küldöm a képeket. puszi Írta: Rossi Dátum: 2005-07-31 12:47:26 Szia Szilvert!! Kösz a "megemlékezést".Aranyos vagy.Remélem élvezed a nyári örömöket. Adri 22!! Ne már,hogy nem jössz 4-én?? Te direkt kerülsz engem! na , ezért még számolunk!!! Györgyi!! Jó pihit kivánok !! kösz a névnapit... Pusszzzi Írta: Györgyi Dátum: 2005-07-31 11:00:46 Szia Adri22! Holnaptól 2 hét szabin leszek, így legközelebb csak 15-étől leszek újra Pesten. Bár 4-én ha minden igaz visszajövök 1 napra. Jó lenne ha Te is el tudnál jönni! szilvert!: Közben rájöttem, hogy melyik cd-re gondoltál, de mint emailben is írtam arra még kicsit várnunk kell. De amint meglesz megírom Neked is. Puszi mindenkinek! Írta: Adri22 Dátum: 2005-07-31 10:37:07 sziasztok! Györgyi:3-án ráérsz talizni? Lehet h 4-én nem tudok menni,mert dolgozok,de 19-én szabadnapos vagyok igy ott a helyem csak kérdés h jutok ki és vissza! Nagy buli 19-én gyerekek!De még mekkora!! Pusszka! Írta: Györgyi Dátum: 2005-07-31 07:01:56 szilvert! Miért is kellene mozgósítanom magam? Ígértem valamit? Ha igen, akkor csütörtökre feltétlenül megcsinálom, csak írd meg, hogy mit! Puszi! Írta: csilla Dátum: 2005-07-30 14:58:38 Ebben a melegben jobb hírt nem is kaphattam volna szóval 4.-én,és 19.-én is remélhetőleg ott leszek!!!!!!! Addig is millió puszi és jó pihit,én most megyek és csobbanok a medencébe!!!!!!!!!!! Írta: szilvert Dátum: 2005-07-30 14:23:36 Sziasztooooooooooooook! )) Zoltán: köszi! Csilla: Na mostmár remélem biztos, hogy nem utazol el!!! FELLÉPÉS aug. 4.-én Bp-en, BÚCSÚKONCERT aug. 19.-én Aszódon! Ott a helyünk!!! Mókus: Vazze! Hogy ne haragudnánk! Most aztán örök harag!!! D Na de viccet félretéve, nem nagy gond, de ha megjavul, azért ne feledkezz meg rólam! Jobbulást a CD íródnak, jah meg az olvasódnak is! Én meg addig mozgósítom a másik kedvenc CD forrásomat: Györgyiiiiiiiiiiiiii! ) Na pussssssssssssz mindenkinek! Nemsokára télleg találkozunk! Írta: Mókus Dátum: 2005-07-29 23:58:32 Vazze!!! Elromlott a cd- irom, szal nem ir cd-t, nem is olvas cd-t, es a sima cd- olvasom se olvas, szal tok gazban vok!! ES a sima cd olvasom meg el is tunt a sajatgepbol, szal meg kinyitni se lehet!!! TOK GAAAAAAAAZ !! Ez van!! Es bocs a cd-ert, ne haragudjatok!!!! Írta: csilla Dátum: 2005-07-29 21:17:26 Szilvert! Hát azóta sem történt semmi,jó lenne tudni hogy mi a helyzet,mert igazság szerint azon a hétvégén Én elutaztam volna,de így ettől tettem függővé,mindenesetre jó lenne találkozni! Írta: Zoltan Dátum: 2005-07-29 09:45:22 Szia szilvert, a beszámolóhoz legelőször írtam hozászólást...és most megint megnéztem mindent, változatlanul csodásnak tartom a beszámolót, a fotókat meg pláne marhára értékelem, szupik! Írta: szilvert Dátum: 2005-07-28 22:31:46 Köszi mindhármotoknak! Írta: ofi Dátum: 2005-07-27 22:18:39 Szilvert!!!!!!! Ez szupi!!!!!!!!! A képek is szupik!!!!!!!!!! Puszi!!!!!!!! Írta: Adri22 Dátum: 2005-07-27 04:31:43 szilvert:Oksi!Majd megbeszélek valamikor egy talit Györgyivel! Pusszka! Írta: Györgyi Dátum: 2005-07-26 21:27:13 Sziasztok! Na igen, szívesen vállalom a postás szerepét! Puszi! Írta: szilvert Dátum: 2005-07-26 13:36:18 Nya, Kicsilány, hát Te is benéztél hozzám? :P Köszi! Írta: kicsilany Dátum: 2005-07-26 13:32:22 hellooo szilvert jo a beszamolo meg a kepek is............... Írta: szilvert Dátum: 2005-07-26 12:50:14 Szia Ibolyázóslány! Jaja, jó volt! Remélem Te is jólérezted magad Horvátországban! Üdv újra a neten! Írta: Ibolyázóslány Dátum: 2005-07-25 16:44:51 szilvert! tök a jó a beszámoló, meg a képek... dejó lehetett Nektek... )) Írta: szilvert Dátum: 2005-07-24 23:25:25 Jah, és a Mókus által elfelejtett CD-met is eljuttathatnátok valahogy Györgyihez, ha Mókus lenne olyan kedves és megírná nekem! :P Mókuska! Léccike! Köccike! Írta: szilvert Dátum: 2005-07-24 23:21:12 Szia Adri! Köszi, annyira azért nem sürgős. Figyi, sztem jó lenne, ha valamikor el tudnád vinni Györgyihez, hátha vele előbb találkozom és akkor ő oda tudja adni, bár ez egyáltalán nem biztos..de ha valamikor arrafelé jársz add neki lécci oda! Köszi! Írta: Adri22 Dátum: 2005-07-24 22:49:31 szia szilvert! Óhh,mi mókussal tök jól elszoktunk lenni!Szétröhögjük magunkat és egymást fárasztjuk!Igaz hugi! )))))) És köcce a cd-t majd átugrom érte mokusékhoz valamikor!Neked h küldjem el?cimedet megadod e-mail-ben feladom ha az ugy jó? Pusszka! Írta: szilvert Dátum: 2005-07-24 14:48:16 Sziasztok! Köszi mindenkinek, örülök, h nektek is jólesett elolvasni. Ja és persze nyugodtan alkalmazzátok terápiás célra! Györgyi, kezdheted is! Hajráááá, tarts kiiiii, már csak pár óraaaaaa!!!!! Emese: Várjuk a tiedet is még, ne feledd! Ott aztán magyarázkodhatsz! :P Joe: jah a vasútállomás....De hát ez a főpályaudvar, nem láccik? D Csilla: Küldök neked valamiket, valami "zoknisat"......már úton van! (nem emilben) Mókus, Adri: Látom jól elvagytok..! :P Csak nyugodtan! Ja és Adri, neked is úton van valami, bővebb infóért fordulj Mókushoz! Pusssz mindenkinek! 2005. 07. 24. 14:45 Írta: Adri22 Dátum: 2005-07-23 21:18:34 Mókus:Én mindenhol ott vagyok! DDDDDDDDD Te is hu.... fa...!! DDDDDDDDDD Pusszka! Írta: Mókus Dátum: 2005-07-23 13:27:14 Adri aranyom te ma megint itt vagy?DD VAZZE DDDD LOL DD hu... fa.. DD ) Írta: Adri22 Dátum: 2005-07-23 11:02:40 Szia szilvert! Te ez a beszámoló egyszerűen fenomenális!Gratulálok! DDDD Nagyon jól éreztem magam veletek és még sokszor szeretném ezt átélni! DDD Pusszka! Írta: zsuzsi-makó Dátum: 2005-07-22 19:32:04 Szia Szilvert! Eszméletlen jó a beszámolod-csak gratulálni tudok Neked! Nagyon szépek a képek is -nagyon jó látni-hogy hol töltöttünk el csodás 3 napot! Szóval nagyon ügyes vagy, és mégegyszer gratulálok ehhez a tőkéletes, tartalmas beszámolohoz!!! puszi-zsuzsi-makóról Írta: Joe Dátum: 2005-07-22 18:59:42 Egyetértek a többiekkel - állat a beszámoló, szinte olyan mintha nem csak a végére csöppentem volna bele... Szupik a képek is! Főleg a vasútállomás, az király! ugye? Most rohanok hogy el ne késsek a taliról! Írta: Mókus Dátum: 2005-07-22 12:37:27 Állat a beszámoló le a kalappal D Én nem tudtam mit irni, mert nem tudtam szavakba foglalni, de a beszamolobol megegyszer ujra ateltem! ) Köszi neked !! ) Írta: Györgyi Dátum: 2005-07-21 20:46:39 Hát szilvert, mint ahogy telefonon is mondtam, nagyon - nagyon állat ez a beszámoló! Annyira élethű voltál, hogy olvasás közben újra átéltem az egész hétvégét, annak minden apró részletével együtt. Terápiás célra alkalmazni fogom! Nekem nagyon bejött! Tök jók a képek is! Ja és a pontosság kedvéért még egy dolog: SZEDER és nem csipkebogyó van az árokparton!))) Puszi! Írta: Emese Dátum: 2005-07-21 20:39:24 Szia Szilvert! Hááát....ahogy olvastam....ÚÚÚRISTEEEN!!! bizony, volt nagy Úristenezés :-)) Anyukám itt állt mellettem, hangosan kellett felolvasnom és mindent elmondanom, hogy melyik beszólás mi volt, és mit miért.... :-"És miért is voltál rosszul szombat éjjel, lányom?" Na, erre mit válaszoljon az ember lánya??? :-) Rendkívül jól sikerült kis élménybeszámoló volt, erre nem számítottam, ezt komolyan mondom! Ezekután úgy döntöttem, hogy én nem írok a blogomba beszámolót, mert nem tudnék mit....ebben minden benne volt, tényleg minden, és állati jó volt újra átélni.... én ezt nem tudtam volna így megírni.... JÓ VAGY, TE FEHÉRVÁRI CSAJ! :-)) Holnap tali végre, és itt a hétvége :-) Írta: csilla Dátum: 2005-07-21 19:39:47 Tudtam hogy őstehetség vagy a fotózásban nagyon tetszenek a képek!!!!!!!! Írta: csilla Dátum: 2005-07-21 19:38:30 Szilvert!!!!!!!!Ez felér egy kis regénnyel!!!!!! Újra átéltem ahogy olvastam,az a buli fergeteges volt úgy zoknistól mindenestől...... Nagyon jóléerztem magam és Viki is büszkén mutatta itthon a képeket apának és a maga modján el is magyarázta. Bízom benne hogy lesz újabb kaland,zokni,torony...... Sajnálom viszont hogy holnap nem lehetek Veletek de sajnos így jött össze,mindenestere remélem hamarosan találkozunk és megírom a cd-t is addig.űJó szórakozást a holnaphoz és gondoljatok Rám!!!!!!! Puszi mindenkinek!!!!!!!! UI:HA végre össze szedném magam akkor talán jövőre megkíméllek Titeket a vonat okozta kellemes élményektől!!!!!!!!! Írta: Anonim Dátum: 2005-07-21 18:22:13 Szia Szilvert! Állati Klassz a beszámolód!! Hát az "oda-út "felét végégröhögtem.bocsi. Egyébként pedig igazán öröm volt olvasni ,hogy összerázódtatok,/szerintem tudod mire gondolok,ha esetleg nem ,majd elmomdom/ Ja , és kösz a kazit, már belepillantottam. Pussszzzz Írta: Zoltan Dátum: 2005-07-21 17:32:16 Szia szilvert és sziasztok! 1. Csodálatosan tartalmas beszámolót írtál, igazán öröm volt elolvasni... És a képek amiket csináltál, jók a beállítások, hasznos képtartalom mindenütt...kifogástalan minőség, gratulálok szilvert! 3. Sziasztok és minden jó volt, legyen még ilyen! .
süti beállítások módosítása