2005. június 4. - Mega2 koncert, Ibolya & Palcsó Tomi duett Fehérváron, és egyéb koncert körüli ez+az… :)

Fejér Megyei Hírlap sajtóvisszhangja a koncertről - „Megakoncert megasztárokkal”: Katt ide

.

Tudjátok itt a blogomban – a címéhez passzolva - nem igazán szoktak lenni aktuális koncert beszámolók, most azonban kivételt teszek, mert ez a koncert számomra több minden miatt is különleges volt! Bocs, de asszem hosszú lesz...:) 

Nem is tudom hol kezdjem...asszem jobb lesz, ha a legeslegeslegelején! :) Szóval, mikor msmester beírta az OIRO-ra, hogy Fehérváron olyan Mega2 konci lesz, amin Ibolya is fellép és a duettet eléneklik Palcsó Tomival élőben, hááát nagyon megörültem! Hogy pont itt!!! :)) És ilyen vizsgázós időszakban pont olyan napon, amikor nincs vizsga másnap!!! :)) Mondjuk valószínűleg akkor is elmentem volna a koncertre, ha Ibolya nem lép fel, mert azért kívncsi voltam, milyenek a Mega2-ek élőben. Viszont így már teljes volt az örömöm, mert tudtam, hogy végre a duettet is hallhatom élőben, na meg persze azt is, hogy így valószínűleg pár Ibolyás barátom is el fog jönni és együtt koncizhatunk majd! Hát így is lett! Mindenkit, akit ismerek - és számít nekem - innen a netről, megkérdeztem, hogy jönne-e, mert szerettem volna, ha minél többen eljöttök! Sajnos sokan nem tudtak jönni, de azért így is voltunk páran az Ibolyás csapatunkból is! :) Sőőőőőőőt!! Csoda történt!!!!!! Apukám és a tesóm is eljöttek! Hát mondjuk apukám annyira még nem csoda, mert ő már volt Ibolya koncin velem 2x is asszem, meg a tavalyi Mega1 koncin is. Viszont a tesóóóm!!! Még életébe nem látta élőben Ibolyát, meg nem is nagyon szokott koncikra járni, mert ő érdekes és szokatlan módon inkább komolyzene kedvelő (ahogy írta ő is a hozzászólásokban). Én meg egyre próbálkoztam/om megismertetni, megszerettetni vele a könnyűzene legjobbjait, a legértékesebb, legjobb dalokat, előadókat, több-kevesebb sikerrel, ő meg ugyaezt csinálja velem a komolyzenei darabokkal! Szóval zenei téren mondhatni kiegészítjük és fejlesztjük is egymást! :) (Már neki is sikerült elcipelni egy-két hangversenyre engem!) Hát ezért volt nekem olyan csoda, hogy amikor csak úgy hülyeségből őt is megkérdeztem, nem akar-e jönni, erre ő meg rögtön igent mondott! :DD Mondom: „komolyaaaan???” Aszongya: „hápersze!” Mintha olyan nagy koncirajáró lenne!!! :P:DD Mondjuk ebben a változásban nagy szerepe lehetett a Megasztár műsornak is, mivel az első szériát is nézte (azt csak felületesen), a másodikat viszont végignézte mindig ő is velem! Hiába, ez egy nagy hatású és értékes műsor! Csak kár hogy most már lassan itt is minden a pénz körül forog! És kár hogy nem úgy csinálják, mint régen a Ki mit tud-okat, hogy 3 évenete lenne mondjuk, úgy jobb lenne szerintem...! De monjuk még így is az értékesebb műsorok közé tartozik..! Na, szóval így már több okom is volt, amiért nagyon örültem és nagyon vártam ezt a koncertet! 

Ibolykás karkötő

Adrival 17 órára beszéltük meg a talit a Jégcsarnokhoz közeli kis presszóba, vagy mibe! :) Adri nem maradt a koncin sajnos, „csak” azért jött, hogy találkozzon velünk, mert már rég beszéltünk, és hogy odaadja néhányunknak az ajándék Ibolyás karkötőket, amiket készített. Adri köszi mégegyszer, szuper lett! :) Oda is mentünk tesómmal 17-re. Ja, előtte jött egy telefon Adritól, hogy túlmentek, és itt vannak a nemtomhol és most akkor merre? :) Na, közös erővel megpróbáltuk őket elnavigálni a talihelyszínre. Sikerült is, mert már ott is voltak, mire mi odaértünk. Bementünk, elég kevesen voltak, csendes helynek tűnt...én eddig ezelőtt egyszer voltam csak ott 5 percre, amikor felderítettem a környéket pár hete. Gondoltam, nem zajos, jól lehet dumcsizni. Na igen, ez így is volt, egészen addig, amíg 2 fickó be nem kapcsolt valamit, amit zenének nem neveznék (sztem nem is annak szánták), de marha hangos volt, inkább olyan volt, mint valami számítógépes játék hangjai: lövöldözések, sikongatások, röhögések, kőomlás, meg ilyesmi hangok jöttek abból a masinából! :DD Már 18 óra felé járt az idő, és a többiek még mindig nem érkeztek meg. Joe kocsijával jöttek, ő volt a sofőr, és hozta a többieket, Györgyit, Emesét és wpetyát. Hát mivel még nem jöttek, nem is telefonáltak, gondoltam felhívom őket. Rosszat sejtettem...:)))...csak nem eltévedtek?...bár a lelkükre kötöttem, hogy még akkor szóljanak, mikor csak kicsit tévedtek el, nehogy Debrecenből hívjanak, hogy merre kell menni. :P:) Na, tehát felhívtam Györgyit, erre aszongya, „semmi gond, most jövünk a Balcsiról!” :)) He??? Aszittem rosszul hallok a nagy hangzavarban, vissza is kérdeztem! De nem...jól hallottam én...ezek elmentek a Balatonra majdnem, úgy jöttek Pestről Fehérvárra!! Jellemző! :P:)) Ez már hagyomány!! :)) De megnyugtattak, hogy már rájöttek merre van a helyes út és mindjárt itt is lesznek! Meg is érkeztek 18 körül, pont amikor apukám is. Apukám azért jött később, mert picit muszáj volt pihentetnie a lábát a konci előtt, mert délelőtt rosszul lépett és kicsit kibicsaklott a bokája. Szóval kimentünk a presszóból, mert már hangos volt a zene úgyis, és üdvözöltük őket. Mindeki megvolt, kivéve a sofőr...Hol van Joe??? Ááá csak lerakja az autót, és mingyá jön! Akkor jó! :) Egyszercsak látjuk ám, hogy közeledik egy Joe..de milyen Joe??? Jajjjj, bicegő Joe! De hát mi történt???? Szegééény, ahogy kiszállt a kocsiból rögtön félre lépett :) vagyis...márminthogy rosszul lépett, bele egy gödörbe és neki is kibicsaklott a bokája!!!!! Naháááát, így már két sebesültünk is volt, egy nap, ugyanazzal a panasszal! Na szééép!!

Visszamentünk a presszóba vagy mibe, addigra már: jéééé normálisabb hangok jöttek onnan is, ugyanis Caramel Megasztáros számait adták! :) Megkértük őket, hogy kicsit halkítsanak, hogy azért halljunk is egymás szavát, majd gyorsan secpec átrendeztük az egész helyiséget, hogy jól elférjünk! :DD Közben megérkezett Rossi, aki szintén Fehérvári, de eddig még nem ismertük egymást, a blogon keresztül ismerkedtünk meg vele is, és személyesen folytattuk. :) 

a presszóban

Rendeltünk, iszogattunk, beszélgettünk, fényképezgettünk, kamerázgattunk. Ja merthogy vittem kamerát, hogy majd a konciból is felveszek pár számot meg persze A duettet.

Jól elvoltunk, közben jött woodpecker is, akit szintén nem ismertünk még személyesen, ő csak a jegyeiért ugrott be, mivelhogy én vettem meg neki is. Megpróbáltuk egy kis szállodapanzióhoz elkalauzolni, mert szállást keresett éjszakára. Hát remélem odataláltál kedves harkály! :)

Közben Adrinak meg sajna mennie kellett...és nekünk is lassan indulnunk kellett a koncert helyszínére, a kb. 300 m-re lévő Jégcsarnokhoz. Jajj azt majdnem kihagytam, hogy a presszóba a sok Caramel szám között hogy-hogynem egyszercsak leadták a Nem kell-t! :DD Na de visszatérve ahol abbahagytam: a koncert 20:30-ra volt kiírva, és azt hallottuk előtte, hogy állítólag 19:30-tól eresztik be a népet. Így hát két bicegő betegünkre való tekintettel is már 19 óra után picivel elkezdtünk átslattyogni a helyszínhez. Mikor odaértünk már egy kisebb tömeg nyomorgott az ajtók előtt...de utánunk meg még többen jöttek, tehát kb. középen voltunk a sorban, épp nem messze egy büfészerűségtől. Gyorsan vettünk is (azaz Györgyi vett) pár pogit, hogy éhen ne haljunk a koncin. Ásványvizünk szerencsére volt tartalék, meg vettünk is, de hát kellett is!!!!!!! Életmentő volt a konci alatt pár csepp víz!!!!!!! Kinn ácsorogtunk még fél órát mire bejutottunk, láttuk, hogy esőfelhő közeledik, figyeltük, hogy vajon melyikünk lesz gyorsabb, a felhő vagy mi? Természetesen a felhő lett a nyertes, de épphogy nem áztunk meg szerencsére (legalábbis a konci előtt! :)). 

Végre bejutottunk, éjjen! Sebesültjeinknek sikerült egy jó kis padocskát találnunk, ahol Rossi ellátta őket fáslikkal, meg krémekkel, amiket a lányaival hozatott. Köszi Rossi! :) Mi meg hát megállapodtunk kb. 5 m-re a színpadtól. Levideóztam ahogy jönnek be az emberek, gyűlik a tömeg. Wáááááá rohadt meleg volt benn, kb. 40 fok, már majdnem Debreceni megakonci hangulatom kezdett lenni a hőmérséklet miatt! :) És ez a konci alatt csak fokozódott! Egyszercsak megpillantottam msmestert, aki a kordon mögül nézegetett felénk, odamentünk pár percre és üdvözöltük egymást. Nagyon örülök, hogy te észrevettél minket a tömegben is kedves msmester! :)

közönség a Jégcsarnokban (msmester fotója)

Vártuk, hogy elkezdődjön a konci, de még volt majdnem fél óra...és hát...Emese is..meg én is erős késztetést éreztünk, hogy felkeressünk egy mellékhelyiséget, úgyhogy el is indultunk wc-felderítő körútra. Sikeresen megtaláltuk, de a női tele volt, hát kénytelenek voltunk a férfibe bepofátlankodni...egy-két vicces helyzetet követően :DD, de aztán azért elég hamar végeztünk és visszaértünk a többiekhez. Még mindig volt idő a kezdésig, a konci előtt közvetlenül aerobik vagy valami olyasmi bemutatót tartottak a színpadon (persze nem a megások :P:), és invitálták a közönséget is...na de hát na nehogy má, még nézni is rossz volt ebbe a dög melegbe, nemám velük csinálni!!! 

Végre végre eljött a 20:30. Viszonylag pontos volt a kezdés. A színpad fölött egy hatalmas piros megacsillag volt kivilágítva meg úgy egészébe szerintem a világítással nem volt probléma. A hangosítással már inkább. Kezdetben úgy tűnt, hogy egész jó, majd egyre kezdett romlani, néha azt lehetett érezni, hogy mintha az énekes hangját elnyomná a kíséret. De ez változó volt, egyszer jó, egyszer nemjó.

Na, tehát a zenekar elfoglalta a helyét, majd jöttek sorban az énekesek, a Csillagdallal (régi) kezdtek. A dal végén levonultak és csak a konferance Bella Levi maradt fenn. Közölte, hogy sajnos csak 11-en vannak megint, mert Caramel ismét hiányzik...na ennyit az újságokról, mert itt a helyi újság azt írta, hogy lesz Caramel is, csak épp nem négy számot énekel majd, mint a többiek, csak egyet. Erre??? Mindenki két számot énekelt (páran hármat), Caramel meg nem is volt ott! Na erről ennyit! A többiek viszont ott voltak, meg persze Ibolya is! :) Nagy közönség volt, és óriási ováció végig!!! Mindenkinél!!! Próbáltam néha videózni, a közös számokat, meg a koncert második felében már az egyéni számokból is, több-kevesebb sikerrel, ugyanis egy-két csápoló kéz elkerülhetetlen volt, hogy bele ne lógjon a képbe. Na meg ott volt egy nagy fej, egy magas ember nagy feje!!!!! Pont az egész tömeg közepén!!! Még jó hogy ő nem nagyon tapsikolt! :))) Mi lett volna akkor??? :DD Na de azért viszonylag még így is jó helyünk volt, hát a videó meg olyan lett amilyen: néhol fejes, néhol csápos, de azért tűrhető! :)) 

Kiesési sorrendben léptek fel a megások, és nekem az pl. külön tetszett, hogy szinte mindegyik énekelt egy-egy olyan számot is, aminél a többiek közül ketten-hárman bejöttek vokálozni. Ez jó ötlet volt, így a rajongók mindenkit többször is láthattak, nem csak a saját kis számaiknál. Meg több közös szám is elhangzott, szépen elosztva a koncert közben, amiben mindenki szerepelt. Először a Csillagdal, aztán volt még a Zenevonat, a Reach up for the sunrise, és természetesen a végén a Ne ébressz fel.

Nekem legjobban Boogie, Pál Tamás és Palcsó Tomi tetszettek, de egyébként is ők voltak a kedvenceim a Mega2-ből. Pál Tomi a Fiú-t énekelte, az elődöntős számát a The Calling együttestől, és egy duettet Bálint Ádámmal. Boogie a This love és a Papa was a rolling stone c. számokat, Palcsó pedig a Mandyt, az I can see clearly now-t és persze a DUETTET! A többieket most nem sorolom fel, hogy ki mit énekelt, 2-3 számot mindenki. Egytől-egyig mindenkinél tombolt a közönség! Bella Levi és Boogie még éneklés közben a közönséghez is leugrottak, ezzel mégjobban fokozva az amúgy is forró hangulatot! Bálint Ádám pedig előadta a törökös számot, amit Pély annyira leszólt, és úgy konferálta be a dalt, hogy „akkor most ezt a számot küldjük szeretettel Pély Barnának!” :DDD

Egyszercsak bemondta Bella Levi, hogy most bizony már alighanem a dobogósok következnek. Tóth Gabi a Knockin’ on Heavens door-t adta csak elő, meg aztán a duettjüket a nővérével! Hát meg kell hogy mondjam TVera télleg fogyott, élőben még jobban látszik, mint a múltkor az Aktívban! Viszont a duettjük sztem nem volt egy nagy durranás most valahogy még az összhang se volt meg annyira. A gálán sokkal jobbak voltak. Majd Gabi lement és TVera jött egy saját számmal, ami állítólag nagy sikerű sláger lesz majd szerinte. Hát meglátjuk! 

.

Éééééééééééééééééééééééés végre felkonferálták IBOLYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT!!!!!!!!!!!!!!!

Fehér póló, szakadt farmer, óriási sikongatás, taps, óváció!!!! Ibi rögtön a köszönés után megjegyezte, hogy „hú milyen sokan összejöttünk!” :) Hát mondjuk a pénteki fellépése után elhiszem, hogy ez a tömeg jóóóval többnek tűnt!!! :PDDD Aztán felcsendült a Nem kell! „Te meg észre sem vettééééél, talán csak másnak látszom, de meg nem ismernéééééél!” :DDD Szinte az egész közönség énekelte vele együtt a dalt. Ééééés a nagyfejű ember, hát nem pont Ibolyánál kezdett el tapsikolni az is? a videóm nagy „örömére”. :)) Nagyon-nagyon jól énekelt Ibolya és végig mosolygott, nevetett. A közönség úgyszintén!!! Majd a szám végén nem tudta, hogy most neki kell-e felkonferálni Palcsó Tomit, de aztán megbeszélte magával, hogy úgy néz ki, hogy igen, és felhívta duettpartnerét maga mellé a színpadra. Sikongatás, őrjöngés fogadta Tomit is szokás szerint!!! Egy pillanatra mintha nem szólalt volna meg a mikrofonja, de aztán Ibivel kiderítették, hogy mégiscsak jó és akkor Ibolya: „Na hol is tartottunk? Jaaa igen, a duettnél!” :) És elindult a zene, elkezdtek énekelni, nagyon jók voltak, nem volt szövegtévesztés sem, végig kontaktusban voltak, és fantasztikus nagyot énekeltek együtt! Élmény volt!!!

Ibolya és Tomi (msmester fotója)

Sokkal jobb, mint a gálán szerintem, ott valahogy valami hiányzott...itt viszont nem, minden rendben volt! Bár néha mintha az lett volna az érzésem, hogy Ibi nem tudja melyik sornál jön ő, de valahogy kiolvasták egymás szeméből, hogy mi jön :) és végül nem tévesztett egyikük sem! A szám végén puszpusz, Ibi elköszönt a közönségtől és hozzátette: „legyetek jók!...ha tudtok” :) 

Cosa Della Vita (msmester fotója)

Mikor Ibolya levonult a színpadról, Tomi úgy állt ott, mint egy kisgyerek, akit otthagyott az anyukája! :) „Hát..akkor..most én következnék...elvileg” – mondta és még elénekelte a két számát, (pont a kedvenceimet tőle)! Persze mikor elkezdett énekelni, már teljesen átalakult, nem volt olyan kis gyámoltalan! :)

Majd a végén Bella Levi mindenki nevében megköszönt-elköszönt, bemutatta a zenekart, és a hiányzó Caramelnek is óriási tapsot küldött a közönség. Majd feljöttek a többiek is a színpadra és a Ne ébressz fel-el zártak. 

Utána dedikálás következett. Mi odamentünk a kis padra a többiekhez, mert egy kicsit elfáradtunk és lerogytunk a padra. Néztük a rengeteg sikitozó autogrammkérőt. Aztán, ahogy kicsit kifújtuk magunkat, Györgyivel és tesómmal körbejártunk mi is, hogy megnézzük, ki hogy viszonyul a közönséghez, a rajongókhoz. Tesóm ötlete! :) Ő már a konci alatt is figyelte (mert olyan helyen állt, hogy láthatta, ellentétben velünk) hogy mi történik a „színpadon kívül”. Közös megállapítással arra jutottunk, hogy azok, akik hamarabb estek ki a Megasztárból, azok a legkedvesebbek és legtürelmesebbek a rajongókkal. Egyedül Boogie nem jött dedikálni, legalábbis egyikünk se látta, lehet, hogy el kellett mennie. Torres Dani mindenkivel összepuszizott és mindenkinek megkérdezte a nevét is. Palcsó nem csak a nevét írta alá, hanem mindenkinek azt is, hogy „szeretettel”. Hát a többiek meg általában csak olyan megszokásból, kicsit monotonon. A legbu.nkóbb viszont Tóth Gabi volt, de ezt most télleg nem azért írom, mert amúgy se bírom őt, hanem mert ez az igazság. Tesóm is így látta, pedig ő benne nincsen senki iránt semmilyen elfogultság. Gabi annyira monoton volt, hogy rá se nézett senkire, sőt még talán a lapra se, amire éppen a nevét írta, hanem közben ott beszélgetett valakivel, vagyis inkább dühöngött, valami olyasmit hajtogatott, hogy neki soha nem lesz akkora sikere, mint pl. Torresnek, csinálhat akármit...hát sztem azért neki is elég nagy sikere van, nem kéne ezért pont dedikálásnál ezen dühöngeni. Na mindegy! Ibolyát és TVerát nem láttuk utána (de hát ugye ez elvileg már nem is róluk szól..), csak a színpadon, illetve a tesóm látta Ibolyát, de csak a konci közben bemenni, hogy mikor és hogy jött ki azt nem láttuk, meg a tesóm TVerát látta még a konci alatt kijövet közben dedikálni, állítólag ő is kedves volt.

Egyébként a bejáratnál lehetett kapni mindenféle Megasztáros ezt-azt: képeslapokat, vonalzót, plakátot, jegyzetfüzetet, hűtőmágnest stb...hát ugye a pénzszedés...érdekes a Mega1 koncikon ilyenek nem voltak még.. 

Mega2 képeslap

Ezek után még egy kicsit beszélgettünk a padon, aztán elindultunk kifelé, éés jajj pont megeredt az esőőő, a kocsikig egy picit megáztunk, tehát mega után még a szó másik értelmében is megáztunk egyet :DD Egy pár percre még bementünk a presszóba vagy mibe, ami közben átalakult diszkóvá. Wpetyát hívták is hogy menjen be a diszkórészlegre! :)) De nem mentünk, csak ittunk pár kortyot, majd elbúcsúzkodtunk, megkerestük a kocsiinkat, szépen egymás mellett voltak. Indultunk haza. „Na ki ér előbb hazaaaaaa?” :P:) Bübűűű, mi előbb hazaértünk! :P:DDD Végre eccer! :) De úgy hallottam a többiek is viszonylag hamar megérkeztek Pestre és meglepő módon most nem volt semmi kölönös útközben, ugye? :P:) 

Nagyon örülök, hogy eljöttetek Fehérvárra és remélem lesz még itt Ibolya konci is, amikor szintén lesz alkalmunk megismételni ezt a szép napot. :) 

U.I.: Sebesültjeinknek jobbulást! :)

Szerző: szilvert  2006.02.21. 16:43 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ibolyasvisszapill.blog.hu/api/trackback/id/tr616383149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Régi tv2-es blogból áthozva (89) 2006.04.06. 17:58:32

Írta: szilvert Dátum: 2005-06-30 14:16:58 Rossi: Persze, h találkozunk! És majd a kazidat is odaadom, már kész van! Pussz Írta: szilvert Dátum: 2005-06-30 12:54:18 Sziasztok! obj: Remélem még sok ilyen lesz! És örülök, h megoldódott a probléma! Adri: Igen, klassz volt! Megkaptam az emiledet is köszi, és valszeg megyek! msmester: Megyünk! Ahogy elnézem a blogodat, tuti nagyobb közönség lesz, mint a múltkor! Meg most több fellépő is, pantomim meg minden, hát biztos megint jó lesz! Györgyi: Ez szupeeeeeeer!!! Nagyon örülök!!! Ma felhívlak estefelé! Ja és látom egyes szám első személyben írtál...remélem ez azt jelenti, amire gondolok! Pussssssz mindenkinek! Írta: Györgyi Dátum: 2005-06-30 09:24:46 szilvert, Emese! MEGYEK! Írta: msmester Dátum: 2005-06-29 23:59:17 Mega3 előkészítő! http:/ /mega3.blog.tv2.hu Három új dal. MEGHÍVÓ péntek estére. Fellép még: KANDECH EVELYNE. Írta: Rossi Dátum: 2005-06-28 22:19:43 Sziasztok! Sajna,nem tudtam menni a fellépésre. klasszak a beszámolók és a fényképek, biztos nagyon királyul éreztétek magatokat. Remélem ,azért hamarosan találkozunk. Pussz Rossi Írta: msmester Dátum: 2005-06-28 21:53:16 Mega3 előkészítő! http:/ /mega3.blog.tv2.hu A másik véglet! Új előadó a blogban: Berze Marci. Írta: Adri22 Dátum: 2005-06-27 23:36:27 Sziasztok!! DDD Megkésve bár de megjöttem! Nagyon jól éreztem magam veletek a Gazdagréti fellépésen,de főleg utánna és előtte! Jót dumcsiztunk! obj:Örülök h személyesen is megismertelek! ))) Van msn cimed? szilvert:Nagyon állat volt a buli!Tök jó h eljöttél! ) Györgyi:Hát most se tudtunk sokat dumcsizni,de legalább ott voltunk páran! ) Számithatsz rám arról amiről beszéltünk! ):P Pusszka! Írta: obj Dátum: 2005-06-27 23:30:18 Szia Szilvert! képzeld, megoldódott fváron az állás-kérdés! 1 gonddal kevesebb! gratu ahhoz a képhez, amit megdicsértem, és már tudom, hogy te alkottad! Sok ilyet még! Írta: msmester Dátum: 2005-06-27 21:50:24 Mega3 előkészítő! http:/ /mega3.blog.tv2.hu Szöveg a Pokolból, zene az Égből. Új előadó a blogban: PAPPA G. Írta: szilvert Dátum: 2005-06-27 17:26:37 :-) Írta: ibofan Dátum: 2005-06-27 12:13:42 Sziasztok!...szilvert Testvérblogtulajom, Györgyi és Többiek! Jól sikerült minden... és rendben hazaértetek... de minek annyit kóvályogni... és miért nem aludtok többet...? ;-))DD)) Írta: msmester Dátum: 2005-06-27 09:21:59 Mega3 előkészítő! http:/ /mega3.blog.tv2.hu Vendégünk volt Kandech Evelyne és Oláh Ibolya az első élő bemutatkozó rendezvényen. Fényképes beszámoló a blogban. Írta: Györgyi Dátum: 2005-06-26 19:39:44 Sziasztok! Na, végre én is itt vagyok! Elég hosszúra sikeredett ez a mai nap, az előző éjszakával ellentétben. Remélem tegnap este (vagy ma reggel?) mindannyian szerencsésen hazaérkeztetek! Tök jó nap volt, mindenkinek köszönet érte! Remélem minél előbb sor kerül egy hasonlóra! A pénteki nappal kapcsolatban annyit, hogy van rá esély, hogy magától is megoldódik a dolog! Nagyon bízom benne! szilvert! Nagyon köszi a képet, rendi vagy, hogy nem felejtetted el! Azt hiszem igazad lesz! Mostanra a fáradtságom felülkerekedett a kíváncsiságomon, alig várom, hogy hazaérjek és beessek az ágyba. A videózást inkább máskorra halasztom. Puszi! Írta: szilvert Dátum: 2005-06-26 09:38:23 Hellósztok! Na hazaértem a Gazdagréti konciról! Jó volt a tegnapi nap, a konci is, bár mondjuk Ibolya mostanában szokásos cigizős közjátékát a Lélek katonáinál kihagyhatta volna...de ettől eltekintve nagyon jó volt! Meg utána is a kis piknikezésünk, a sok fotózás, meg az éjszakai kóválygás-netezés, minden! Bár aztán túl hamar reggel lett, ugye Györgyi? PICIT kevés volt az a 3 óra alvás, remélem nincs túl sok meló és te is tudsz picit szusszanni napközben! Emese, aranyos vagy, hogy küldted reggel a szolidarító SMS-t, tudod ennek köszönhető, hogy Györgyi beért a munkahelyére, én meg épp elértem a 7 órás vonatot! Joe, köszi a fuvart, Obj a CD-t, Ibofan neked pedig a kazit! Nem tom, hogy lehet, de elfelejtettem megadni az árát, majd kövire bepótolom, ne haragudj!!! Ja és végül de nem utolsó sorban, Györgyi, köszi a fedelet a fejem fölé! Na szóval klassz volt, és egész sokan összejöttünk, bár valakik nagyon hiányoztak...de hát lesz még alkalom! Puszilok mindenkit! Holnap videókat élesíteni! 2005.06.26. 9:32 Írta: Adri22 Dátum: 2005-06-25 12:07:55 Én is lassan indulok fel pestre! várom már nagyon! Pusszka mindenkinek! Írta: szilvert Dátum: 2005-06-25 11:36:43 Helló obj! Igen, megkaptam, köszi! Egyszerre küldtem el mindkét címedre, mert mindig elfelejtem melyiket használod inkább... Állást sajnos nem tudunk, de ha hallunk valamit, majd szólok! CD a táskában? Nagyon helyes! Kösssz! A 12-es képet én készítettem a Budafoki BMTE koncin! Nekem is teccik! (Kivéve a bal alsó sarot, az kicsit bezavar...) Na indulok, mert nem akarom lekésni a vonatot! Mingyá találkozunk!!! Pussssssssssssssz! Írta: obj Dátum: 2005-06-24 23:36:34 Szia Szilvert! remélem, tegnap megkaptad a válaszom a mailedre, mert most jött a másik címemre ua. a leveled. ha nem, akkor most megnyugtatlak, minden ok., megyek, már 1 lemez is a táskámban van! tündéri ez a 12-es kép Ibolyáról, annyira jól elkapott pillanat, Ibolya kedvesen lenéző-várakozó tekintete és a rajongó-kezek, háttérben az égbenyúló fák, mintegy szimbólumként - nagyon tetszik, ki készítette? Írta: szilvert Dátum: 2005-06-24 13:42:42 ms: kösz, csak kár, h az utolsó pillanatban tudunk meg mindent... Írta: msmester Dátum: 2005-06-24 11:28:36 Ma éjjel 23:00 órakor Szentivánéji rendezvényen lép fel a Roy&Ádám együttes a Művészetek Palotája előtti szabadtéri színpadon. A mintegy 40 perces műsor utolsó száma Roy és Ibolya duettje. Az egész rendezvény 22:00 órakor kezdődik, 21:30-tól már fényjáték fogadja a közönséget. Tudomásunk szerint belépő nincs. Írta: szilvert Dátum: 2005-06-24 10:43:31 ági: Örülök, h teccik, gyere máskor is! msmester: Köszi! Írta: msmester Dátum: 2005-06-24 08:10:55 2005. június 25-én, szombaton 18:30 órakor Budapesten lép fel Ibolya, az előzetesen meghirdetett helyszín azonban megváltozott! A fellépés Gazdagréten lesz, a Torbágy utca - Frankhegy utca sarkán felépített színpadon. A rendezvény INGYENES. Írta: Zoltan Dátum: 2005-06-24 07:29:36 Szilvert, köszönöm! Írta: Adri22 Dátum: 2005-06-23 23:21:12 szilvert:KIRÁLY!!!Te is jössz! D Györgyi:Naná h van mit bepotolnunk!Nem is kevés! DD Majd tombvolunk egy nagyot!Mi a kiscsapat! D Puszka! Írta: ági Dátum: 2005-06-23 20:32:11 Gratulálok! Annyira normális a blogod!!! Csak így tovább! Nagyon szép) Írta: szilvert Dátum: 2005-06-23 20:24:04 Sziasztok! Joe, Ibofan: Írtam! Zoltán: Boldog Névnapot! Igen, megyünk! Györgyi: Holnap (pénteken) valszeg felhívlak telon, hogy megbeszéljük a szombatot! Ja, és nem kellett engedély? Hát igen, úgylácc már jól ismerik azt a bizonyos fehérvári rokonodat! :P Pusssssssssssssssssssssssssssssz Írta: ibofan Dátum: 2005-06-23 16:19:53 Akik a Joe-tól értesítést kaptatok arra a "valamire" emilben, kérlek mindannyiotokat sürgősen szóljatok neki vissza telon vagy emilben, de emilben mindenképpen megerősítve, sürgős! Írta: Zoltan Dátum: 2005-06-23 12:04:05 Szilvert, Györgyi...megkaptátok...és 25-én jöttök, ugye? Írta: Györgyi Dátum: 2005-06-23 06:06:12 Szia Adri22! Attól tartok az emailem még mindíg várat kicsit magára, ne haragudj! De szombaton találkozunk, aztán beszélgetünk, na és persze bulizunk. Van mit bepótolnunk! Írta: Adri22 Dátum: 2005-06-22 22:58:50 Szilvert:ÁLLAT!!!!Már várom! TÖK JÓ H JÖSSZ! D Györgyi:Nagyot fogunk bulizni! DD Pusszka! Írta: Joe Dátum: 2005-06-22 20:16:03 Nézzétek meg az e-mail-t. Puszi jun22, 20h is elmúlt már... Írta: Györgyi Dátum: 2005-06-22 18:10:44 Szia szilvert! Igen, az ásványvized nekem is feltűnt a hűtőben! Nem baj, elraktam Neked szombatra. Jó lesz az akkor is! Amúgy a szombati nappal kapcsolatban minden okés! És ismét nem kellett engedély! Puszi! Írta: szilvert Dátum: 2005-06-22 16:29:50 Adri: Nanááá, és hála Györgyinek talán nem is kell sietnem haza! Írta: Adri22 Dátum: 2005-06-21 19:58:15 szia szilvert! Már csak 4 nap an a konciig!Tudsz jönni??? ) Pusszka! Írta: szilvert Dátum: 2005-06-21 10:00:53 Szia Györgyi! Megnyugtathatlak, megvagyok! Ezek szerint Te is! És képzeld már a metrón eszembe jutott, mit felejtettem ott! Tudod, olyan hiányérzetem volt, és télleg! Az ásványvizem bennmaradt a hűtőbe! Még jó, hogy nem a vonaton jutatt eszembe, mert asszem szomjan is haltam volna hazáig ebbe a dög melegbe! De már a metrón észrevettem és az állomáson vettem egy kis utánpótlást! Írta: Györgyi Dátum: 2005-06-21 03:14:44 Szia szilvert Nyugtass meg! Ugye minden rendben volt a hazautad során és a suliba is időben beértél? Puszi! Írta: Adri22 Dátum: 2005-06-19 21:52:42 Györgyi:Gyere!!!! DDDD Elrabolunk ha be kell menned! ) Mikor irsz mail-t? Pusszka! Írta: Györgyi Dátum: 2005-06-19 02:38:31 Adri22! Persze, szeretnék menni. Elméletileg szabad vagyok 25-én, gyakorlatilag pedig majd meglátjuk! Puszi! Írta: Adri22 Dátum: 2005-06-18 22:36:44 szia szilvert:Gratula a vizsgáidhoz! DD Asszem nem küldtem el az sms-t,mert meloztam és időm se volt!Ne hari!Akkor lehet h jössz 25-én!Király! D Györgyi:Ugye te is jössz? Meg te is Joe?H Csilláról már ne is beszéljünk meg a többiekről! Jaj,de várom már! DD Pusszka! Írta: Viva Dátum: 2005-06-18 17:04:11 Köszi Szilvert!!!Én oda megyek,aztán,ha nem lesz ott senki keresek egy másik helyet!!! Pussz Írta: szilvert Dátum: 2005-06-18 15:02:49 Sziasztok! Joe: Igen, valszeg ott leszek 25.-én! Emese: Köszi! Akkor holnap! Viva: Információim forrása az olahibolya.hu, ugyhogy sztem biztos, hogy ott lesz! Jó koncizást! Pusssz nektek! névtelen: oké, tudom, persze, h Rajka Magyarország, meg határátkelő is, de ki mondta egyáltalán, hogy Szlovákiában van? Egy zárójel mást is jelenthet... Azért érdekes, hogy mindig megtalálod a "leglényegesebb" dolgokat, amin kötekedhetsz... bocsi... Írta: Anonim Dátum: 2005-06-18 14:38:54 Igen, Szilvert, Rajka határátkelő, de nem Szlovákia, hanem Magyaro. Javaslom a térkép megtekintését!) bocsi... Írta: Viva Dátum: 2005-06-18 14:05:08 Szia Szilvert!!! Az tuti,hogy a mai ménfőcsanaki fellépés a Művelődési Központba lesz?Ha még tudnám is,hogy hol van az!!! Na mind1,majd időben elindulok itthonról!!! Pussz!!!Jah és Grat én is!!! Írta: Emese Dátum: 2005-06-18 12:47:38 Szia Szilvert! Gratulálok a vizsgáidhoz! Vasárnap találkozunk! :-) szia 2005.06.18. 12:45 Ui:"Ellopom" Joe ötletét, mert tényleg idegesítő, hogy nincs dátum. De ez egy frappáns megoldás! Szia Joe! :-) Írta: Joe Dátum: 2005-06-18 12:10:10 Szia szilvert, gratula a vizsgáidhoz!!! Sajnos vasárnap nem találkozunk, de a tónál biztos, ugye? 18JUN, 12:08 Írta: szilvert Dátum: 2005-06-17 17:48:57 Rossi: Köszi neked is! Ja, most jön a lazítááás!!! Remélem pár koncin találkozunk majd a nyáron! névtelen: Rajka nemzetközi határátkelőhely Magyarország és Szlovákia között. Egyébként már úgyis mindegy, az a konci ugyanis az olahibolya.hu szerint ELMARAD! Úgyhogy kivettem innen is, így már legalább téged sem fog zavarni az a kis zárójel! Írta: Anonim Dátum: 2005-06-17 15:47:45 Rajka NEM Szlovákia, hanem Magyarország! Írta: Rossi Dátum: 2005-06-17 15:18:06 Szia Szilvert! Én is GRATULÁLOK!!! Jöhet a lazitás ,a pihi és persze sok koncit kivánok NEKED! Írta: szilvert Dátum: 2005-06-17 13:38:04 Helló! Köszi! Írta: Zoltan Dátum: 2005-06-17 08:02:08 Szilvert! GRATULÁLOK! NAGYON ! Írta: szilvert Dátum: 2005-06-16 21:44:25 Sziasztok! Jól emlékeztél Györgyi, ma volt az utolsó vizsgáááááám (06.16.)! Ez szóbeli volt, úgyhogy már megtudtam „azonnal” (reggel fél 8-tól du. 5-ig ott szobroztam), hogy SIKERÜÜÜÜLT!!! )) A következő napokban már csak a tanárok után kell rohangásznom, hogy beírják a jegyeimet, úgyhogy szinte minden nap be kell mennem így is a suliba...! Mindegy, azt már kibírom! Emese: Jó lehetett az az odaút, megnéztelek volna benneteket ott azzal a kis „szőrhullató nyálgéppel”! :P Hát persze, hogy emlékszem Izára! Nagyon aranyos kislány! Van is képem róla meg csillagról, majd küldök, meg persze azt a képet is rólad, amit megígértem! Nem sokára, csak mostanába kicsit bonyolultan megy nekem ez a kép feltevés-küldés, mert gyakran sz.ar a gép, de majd megoldom! Úgy néz ki én is megyek Miki és Majnik Laci fellépésére! csilla: Oké, meglesz, valszeg 25.-ére, persze ha megtalálom! Majd igyekszem nem elfelejteni! Adri: Milyen SMS-t? Mivel kapcsolatban? És mihez képest holnap? :P Én nem kaptam tőled semmit... mester: Igyekszem ott lenni! Györgyi: Nagyszerűűűűűűűűű! Igen, asszem szeretnék vasárnapra az unokatesód lenni, de persze csak ha nem probléma! Mert nem tom meddig tart, vagy mi lesz még utána...meg hát jó lenne beszélgetni is! Tudod, elkezdtél egy témát, amit be kéne fejezni..! kicsilány: Nagyon jó hír nekem, hogy ott leszel, mer én is megyek valszeg! Akkor ha minden jól megy ott talizunk, addig is sok pusssssz neked! És persze mindenkinek! Írta: Adri22 Dátum: 2005-06-16 11:31:51 Szia szilvert! Szurkolok h sikerüljön az uccsó vizsgád!25-én remélem talizunk! DD Györgyi:Te h vagy?Rég hallottam felőled! Pusszka! Írta: Györgyi Dátum: 2005-06-16 00:30:46 Szia szilvert! Képzeld, hülye módon nem emlékszem pontosan, hogy melyik nap vizsgázol. 16-ra emlékszem, de valahogy pénteki napra. Márpedig a két kritérium egyszerre nem teljesülhet! Mindegy, szorítok mindkét nap. Kitartás! Ez már az utolsó vizsga, azután szünet!!!! Ügyes legyél! Puszi! Írta: kicsilany Dátum: 2005-06-15 19:05:40 sziaaaaa szilveeeeeert!!! ugye gyussz 25en koncira?? en ott leszek pusszancs!! Írta: Zoltan Dátum: 2005-06-14 14:56:56 Szia szilvert és sziasztok! Örülök hogy épségben és most símán érkeztetek haza Dobról, mert azért akkor... hát...! Írta: Györgyi Dátum: 2005-06-14 11:57:04 Szia szilvert! Na, kezd kialakulni a dolog. Már konkrét helyszín és időpont van és a beosztásom is sikerült elcserélnem. Igaz megint előző nap éjszakára. Mindegy már kezdem megszokni. Szóval nagyon jó lenne ha tudnál jönni! Ha esetleg az unokatesói szolgáltatást is igénybe vennéd, akkor szólj! Puszi! Írta: msmester Dátum: 2005-06-14 01:41:28 Mega3 előkészítő! http:/ /mega3.blog.tv2.hu Majnik Laci újabb 2 dala került fel. Élőben hallható a "Hass, Alkoss" Klub rendezvényén a Jókai Klubban, 2005. június 19-én, vasárnap délután 5-kor. A nézők között: Kandech Evelyne és mások. Írta: Adri22 Dátum: 2005-06-13 23:21:22 Szia szilvert! Irok neked majd sms-t holnsp! Szurkolok neked! ) H vagy amúgy? Pusszka! Írta: csilla Dátum: 2005-06-13 23:16:22 Szia Szilvert!!!!!!!!!! Szeretnélek megkérni hogy mégis vedd át Nekem légy szives amiről beszéltünk,letöltöttem az oiro-ról is de szertném ha másik formátumban is meglenne.Elörre is köszi,és szoritok majd!!!!!!! Írta: Emese Dátum: 2005-06-13 22:48:54 Szia Szilvert! Gratula a vizsgádhoz! Ilyenkor mindegy, hogy milyen úton-módon sikerül, a lényeg, hogy megvan :-) Igen, sajna gyorsan hazaértünk Tiszadobról... Bezzeg odafele...ölemben egy izgő-mozgó kis szőrhullató nyálgéppel...tiszta Fülesnyál volt a hajam, a ruháim, mindenem és még ki sem értünk Pestről!!! Dehát én már 13 éve tudom, hogy ilyen egy igazi magyar vizsla :-) Viszont én még egy hatalmas élménnyel is gazdagabb lettem ezen a hétvégén! Megismerhettem egy tündéri, édes kislányt, Izát, akire Te biztos emlékszel is, februárban Csillag is felfigyelt rá. Remélhetőleg fogom tudni vele tartani a kapcsolatot, rajtam nem fog múlni... De szerintem rajta sem,- most este is több, mint fél órát dumcsiztunk telefonon :-) A többit majd személyesen, remélhetőleg vasárnap Miki fellépésén többen is össze tudunk jönni! Addig is puszi :-) Írta: Adri22 Dátum: 2005-06-12 23:20:32 szia szilvert! Az a lényeg h sikerült!A puska kell mindig! )) :PP Remélem h 25.-e összejön,mert ha az nem akkor marad más! Pusszka! Írta: szilvert Dátum: 2005-06-12 19:48:51 Szia Györgyi! Hát télleg egy picit hamarabb hazaértetek, mint mi a múltkor! És gondolom nem is volt akkora szélvihar! D Oké, majd személyesen folytatjuk! Bár még nem tom, hogy lesz, mert még asse tudni hánykor kezdődik meg hol, de ha te mész, vagy még a többiek közül páran esetleg, akkor sztem én is! Majd még megbeszéljük, ha már többet lehet róla tudni! Ha mégsem jön össze, akkor meg 25.-én! Pussz! Írta: Györgyi Dátum: 2005-06-12 19:07:46 Szia szilvert! Szerencsésen hazaértünk mindannyian! Nem volt semmi gond az út során, 3-kor indultunk és már 1/4 6-ra itthon is voltunk. Most egy kicsit gyorsabban ment, mint legutóbb, amikor együtt vonatozgattunk!))) Nem nagyon akarok a hétvégéből kiragadni részleteket, a zömét már úgyis telefonon elmeséltem, a többit pedig majd személyesen. Remélem meg tudom oldani a vasárnapi cserémet és akkor találkozhatunk! Puszi! Írta: szilvert Dátum: 2005-06-11 23:39:26 Szia Rossi! Persze, szívesen átmásolom majd a felvételt ...bár nem egy nagy szám.. De tényleg csak a vizsgák után tudom, mert most éjjel-nappal tanulok (( És akkor majd képeket is küldök mindenkinek, megígérem! Pusssz Írta: Rossi Dátum: 2005-06-10 23:03:43 Szia Szilvert! Ügyi vagy! Puskázni is tudni kell, remélem a többi vizsga is sima ügy lesz.Ha vége a vizsgáidnak hozzájuthatok a "csápolós" "nagyfejes" videófelvételedhez? Joe: ugye már te is rendbe jöttél? Györgyi, Adri: remélem még találkozunk.. Ha van idötök és lehetőségetek, nézzétek meg az e heti Best magazint, a kép és a cikk is klassz . Puszi Mindenkinek Írta: szilvert Dátum: 2005-06-10 20:32:27 Hellóóó, hellóóóó! Na végre, megvolt a mai vizsga is! (csak még eredménye nincs) Gyerekek, akkkkorát puskáztaaam!!!! Örülök, h teccik nektek a beszámoló! Mi tagadás jó hosszúra sikeredett! Poison: Örömmel olvastam a te hozzászólásodat is, hogy bár nem tudtál eljönni, mégis kicsit azért sikerült átélned az eseményeket! Hát igen, elsősorban ez is volt a célom, egyrészt azoknak szól, akik ott voltak, másrészt viszont azoknak is akik lemaradtak róla! msmester: Te is?? Na akkor neked is jobbulást, bár te talán akkor már rendbejöttél! Apukámnak már teljesen elmúlt, remélem Joe-nak is! Mester, egyébként a blogodról meg annyit, hogy remek ötletnek tartom, és örülök, hogy végre beindult! Ráadásul a Mega3 és a leendő megások bemutatkozása egy olyan téma, hogy...hát, ha ez így megy tovább, még az is lehet, hogy ismét látunk majd az Aktívban, a blogoddal együtt! Robi: Vigyáááááázz, szavadon fogunk! Adri: Köszi, most így vizsga után egész jól, csak sajna mingyá itt a kövi vizsga...szal tanulok egyfolytában! Emese: Lesz még sok ilyen, nyugi! Kövi 25-én! A hétvégére meg jó Dobolást nektek! Györgyi: Megkaptam a mailjeidet, köszi!!! Csak még nem tom, mikor tudok válaszolni neked, most nagyon nehéz napok előtt állok...de majd aztán ha vége lesz a vizsgáknak, akkor ígérem újra beindul a postaforgalom is! Pussssssssssz nektek! Írta: Emese Dátum: 2005-06-09 22:35:53 Szia Szilvert! Épp csak beugrottam Hozzád...Olyan unalmas, fárasztó hetem volt és most baromi jó érzés volt mégegyszer (sokszor) végigolvasni a beszámolódat, megint átélhettem egy kicsit azt a múltkori közös kiscsapatos-Ibolykás hétvégét... Jó lenne még sok ilyen! Sok sikert a hátralévő vizsgáidhoz! Remélem, hamarosan talizunk :-) Robi: Utólag is boldog névnapot! Akkor Veled legközelebb egy Ibolya koncerten? :-) sziasztok, puszi Írta: Adri22 Dátum: 2005-06-09 22:20:11 robi:Ott van például a 25.-i fellépése ahova szilvertet is várjuk! )))) Hogy vagy szilvert? Pusszka! Írta: robi Dátum: 2005-06-09 12:32:47 Szia Szilvert! Épp egy vizsgáról kijőve olvastam frenetikus beszámolódat. Igazán remekül sikerült visszaadnod a konci hangulatát, szinte percről percre követve annak eseményeit. Igazán örülök annak is, hogy megismerhettelek benneteket, akik még ott voltatok. Megígértem, hogy majd egy Iboly-koncertre is elmegyek, amin csak ő énekel. Még nem tudom, mikor, de tényleg már nagyon várom. puszi mindenkinek Írta: msmester Dátum: 2005-06-09 00:15:41 Mega3 előkészítő! http:/ /mega3.blog.tv2.hu Felkerült az első előadó: Majnik Laci. Dalai meghallgathatók! Írta: msmester Dátum: 2005-06-08 08:02:06 Kedves Szilvert! Szép, sőt megható volt a beszámolód. Gratulálok! Kedves sebesültek, átérzem helyzeteteket, nemrég én is... Jobbulást! Írta: Adri22 Dátum: 2005-06-07 23:01:36 szilvert:remélem h el tudsz jönni!NAGYON JÓ VOLT VELETEK Joe:Örülök h neked is tetszik a karkötő! Talizunk majd 25-én! ibofan:Mizujs veled? Pusszka! Írta: ibofan Dátum: 2005-06-07 21:56:18 Szia Joe, már rég ismerlek...mindenben mindig igazad szokott lenni...de kérlek...ne told előre az időt, a Kiscsapat blogba is JÚLIUST írtál...és még csak JÚNIUS van! És szilvert, a beszámolódat elolvastam... csudijó! 05 JUN 07 22.00 Írta: Joe Dátum: 2005-06-07 17:37:15 Sziasztok! Szilvert, köszi a beszámolót, bár még csak beleolvastam, majd később átrágom magam rajta )) Rossi! Köszi mégegyszer az "orvosi" segítséget, azóta is fáslizom a bokám, de már alig fáj. Adri, nekem is állat ám a karkötőm!!! Most borítok, nem leszek net közelben a héten, de hétfőn majd jelentkezem. 07JUL05, 17:34 Írta: Poison Dátum: 2005-06-07 17:06:21 Haliho! Ez írtózatossssssssan szuper beszámoló volt!!Minden sorát átéltem, én is ott voltam, hallottam Ibolyát Tomival, a sikolyokat is,mindent!! Láttam Tóth Gabit a lelki szemeimmel /jujjj, de utálom!/,a beképzelt fejét, Verát /nem lefogyva még!!/,Torrest és Ádámot is! Nekem nagyon tetszett a törökös dala, jó poén, hogy Pélynek küldte!! De jó volt nektek!!Nagy élmény lehetett! Szóval, gratula Szilvert, imádom a hosszú szövegeket, főleg,arról, ami jó!! Írta: Zoltan Dátum: 2005-06-07 12:27:48 Sziasztok, szia szilvert! Különlegesen részletes és kisregényes jellegű beszámolót írtál, állati jó volt olvasni. Családi program miatt nem tudtam veletek lenni, de biztos lesz még alkalom, hogy Nálatok, Fehérváron majd egy valamikor következő koncin találkozzunk. Örülök, hogy Apukád és bátyád is részt vett veletek együtt a koncerten és a talin, és annak is, hogy más, részünkről eddig csak a blogokból ismert több ibolyással is sikerült a kapcsolatot felvenni. És remélem szilvert Veled és a többiekkel is nemsokára találkozunk további ibolyás rendezvényeken! Írta: szilvert Dátum: 2005-06-07 00:59:57 Boldog névnapot Robi! (Na, most kiderül jársz-e még errefelé, vagy csak eccer voltál véletlenül ) Írta: szilvert Dátum: 2005-06-06 23:51:45 Adri: nagyon állat a karkötő, nagyon örülök neki! 25.-én gondolom megyek, de még nem tom biztosan, nem tom mi lesz még akkor..de szeretnék! Rossi: Kösz, h felhívtad a figyelmünket a cikkre, én ma nem is olvastam Fejér Megyeit, de most, hogy szótál bescannaltem a cikket, és mindjárt fel is teszem egy linkbe! Írta: Adri22 Dátum: 2005-06-06 23:42:10 szilvert:Tisztára jó a beszámolód!És a karkötös képet köszike! most épp pirulok ám a gép előtt! :PPP Nagyon jó házigazda voltál!Apudék is arik! 25-én jönnöd kell!muszáj! D Györgyi:Értetek és Ibolyáért mindent!jó volt titeket látni!25-én talizunk,ha nem 11-én ha a Camponai bulira jöttök! Szoltam a július végett!Majd meglátjuk mi lesz! Rossi:Örülök h megismertelek!Kár h nem tudtunk sokat dumcsizni! Várom a következő talit! ) Pusszka nektek! Írta: Rossi Dátum: 2005-06-06 22:58:23 Szilvert! Nagyon klassz és részletes a beszámolód! Hát van türelmed irni, az már biztos.Egy kis részlet a mai Fejér Megyei Hirlap cikkéből: Nem kőnnyü a székesfehérváriakat lázba hozni, sok produkcio alkalmával megfigyeltem ezt már,de ez alkalommal mégis sikerült. Torres Dani és Palcso Tomi dalait nagy ovácio fogadta, a legjobbak mégsem ők, hanem néhány búgó hangú fiatal lány volt.Tóth Gabi és testvére Veronika duettje vagy Oláh Ibolya kirobbanó szinpadi személyisége felpörgette a közönséget.nem is beszélve Gál Csaba "Boogie""-ról./str/.. Szerintem is szuper hangulat volt. Jó volt veletek együtt felszabadultan tombolni... Írta: szilvert Dátum: 2005-06-06 21:25:40 Sziasztok! Ígerem nemsokára mindenkinek küldök pár képet, most még nem tudok, de pár nap múlva biztosan! Jó volt együtt koncizni szombaton, örülök, hogy eljöttetek! És annak is hogy megismertük Rossit és woodpeckert is! Úgy érzem biztosan találkozunk még veletek is máskor is! Apukám és tesóm is nagyon szimpatikusnak talált benneteket, de hát ez már ott is látszott! ) Hát igen Györgyi nem egy egyperces novella, inkább egy kisregény lett ez a beszámoló! D Ja és én se egyszerre írtam, tegnap este a felét, ma este a másik felét! :P Tudom kicsit túl hosszú lett, de az a baj, hogyha ráveszem magam az írásra, akkor én vagy mindent leírok, vagy semmit! ) Pusz mindenkinek! Írta: Györgyi Dátum: 2005-06-06 21:08:03 Rossi! Örülök, hogy megismerhettünk Téged! Remélem máskor is lesz még alkalom arra, hogy együtt bulizzunk! Írta: Györgyi Dátum: 2005-06-06 21:06:50 szilvert! Nagyon állat a beszámolód és igazán mindenre kiterjedő! Nem tűnik egy egy perces novellának már olvasásra sem, na de megírni....! Elismerésem! Én írás közben félúton biztosan abbahagytam volna. Jól hallottad, nem volt semmi különös útközben és tök gyorsan hazaértünk! Köszi mindent! Üdv. a családnak! Puszi! Írta: Rossi Dátum: 2005-06-06 20:19:22 Szia Szilvert! Órülók, hogy személyesen is megismerhettelek téged és a tőbbieket. Igy elsőre is nagyon szimpatikus kis társaság vagytok. Persze a tesod ls az apukád is! Egy kicsit mindig időhiányban szenvedek ,de remélem találkozom még veletek Ibolya koncerteken, Vagy csak "Úgy" Mindenkinek,Hello! Írta: Györgyi Dátum: 2005-06-06 20:18:22 Adri! Én is örülök, hogy ha csak ennyi időre is, de találkoztunk! Elismerésre méltó az elszántságod, hogy így is , hogy nem jöhettél a koncertre képes voltál elutazni Székesfehérvárra! Csak azért, hogy pár percre találkozhass velünk, na és hogy átadhasd a karkötőket újdonsült gazdáinak. A júliusi időpontról el ne feledkezz! Puszi! Írta: Györgyi Dátum: 2005-06-06 20:17:48 Szia szilvert! Nagyon örülök neki és nem bántam meg, hogy úgy döntöttem, elmegyek Fehérvárra. Tök jó volt az este. Sőt az egész hétvége, hiszen szinte az egészet Veletek töltöttem. Legalábbis ami a délutánokat és az estéket illeti. A koncertekről nem is beszélve. Annak külön örülök, hogy az Apukád mellett most a Tesódat is megismerhettem. Nagyon jó fejek mind a ketten! Látom most már Ő is látogatja a blogodat! Robi! Gyere máskor is! A hazamenetellel nem volt semmi gond, villámgyorsan hazaértünk. Azt hiszem még meg sem köszöntük a szervezői munkádat. Most itt az alkalom, köszönjük szépen! Mindannyian nagyon jól éreztük magunkat! Puszi! Írta: Adri22 Dátum: 2005-06-06 20:16:55 Emese:Örülök h tudtunk kicsit is de beszélgetni! Köszi az sms-t megkaptam,csak nincs pénz a telomon,de amint lesz válaszolok!Nagyon jól éreztem veletek magam!A koncertről sajnálom h lemaradtam,de veletek taliztam legalább egy fél órát!Joe-nak a bokája rendbe jött? Pusszka mindenkinek! Írta: Emese Dátum: 2005-06-06 20:16:23 Majdnem elfelejtettem: azt a képet, amit Apukád fényképezett rólam, átküldöd majd e-mailben? Előre is köszi :-) Címem: luczye@freemail.hu Írta: Emese Dátum: 2005-06-06 20:15:47 Szia Szilvert! Hát először is: utólag is Boldog Szülinapot! Én csak most tudtam meg, ahogy a többieket olvastam :-(( Másodszor: Nagyon-nagyon jó volt tegnap a Mega 2 koncert! Nekem eddig is mindig jó élményeim voltak Fehérvárról, de ezekután pláne :-)) Örülök, hogy megismerhettük Apukádat és a Tesódat is, nekem nagyon szimpatikusak voltak mindketten! Remélem, hogy minél előbb találkozunk! Sziasztok, puszi MSE Írta: Adri22 Dátum: 2005-06-06 20:14:40 szilvert:Fantasztikus volt a tegnapi nap!Tök jó volt újra látni titeket!Az én élménybeszámolómat majd este fogom megirni a KCS blogba,mert most megyek fel pestre!Jó társaság gyűlt ott megint össze!A képekből szeretnék kérni egy példányt én is ha lehet!Mármint amelyiken mindenki rajta van és amikor a Györgyinek rakom fel a karkötöt!Majd kifizetem! )) Remélem jó volt a koncert!várjuk az élménybeszámolot! D Pusszka! .
süti beállítások módosítása